[每日闲聊] 以前那些水王都到那里去了

二月枫 发布于2008-11-3 22:09 1981 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
哩张是纯水贴呀/ |- s% I4 F- a
/ e) W% o: d3 V  X* M. n9 a
感觉时间过的好快
: B  {. R# r) Z0 G" y  E$ H: n* b% t

& I# U4 F9 W( o; T7 i水王同水后都走晒

已有(27)人评论

alexhus 发表于 2008-11-3 22:22:51 | 显示全部楼层
系咪讲我啊???

ks128 发表于 2008-11-3 23:14:46 | 显示全部楼层
可能翻咗乡下啦, 哈哈

二月枫 发表于 2008-11-3 23:48:19 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-11-3 22:22 发表
+ Z$ q% x9 i# s1 [# F系咪讲我啊???

+ n/ U* T: d7 X  l7 A9 U+ O不是
+ C2 d$ ?$ g& g' l) _1 V9 C你要的宇宙特警粤语版我有呀

alexhus 发表于 2008-11-4 07:28:18 | 显示全部楼层
原帖由 二月枫 于 2008-11-3 23:48 发表 - O. H& U3 b, T6 G& d- \! J

: {8 }# F7 ]/ W7 E不是6 l5 p; Y  B$ ~6 J
你要的宇宙特警粤语版我有呀
5 j' S* l/ D- v5 y( p8 j
咁你可唔可以分享下啊。。。唔该晒啦。。。

tandong 发表于 2008-11-4 08:48:37 | 显示全部楼层
原帖由 二月枫 于 2008-11-3 22:09 发表
" a6 N$ R5 D* A哩张是纯水贴呀
8 i8 T6 ^. ]: T& H2 m& ]* s9 N# a( \
) Q0 S$ n' t4 y- f7 ~- R感觉时间过的好快
1 L7 r: `. z( q0 l" @- _' f: e4 j6 l5 H  h

6 f# K/ }4 E. s' P/ i2 m0 I0 a& u水王同水后都走晒
呢个H大叔终于会魂了!!
/ A/ F; n: @! a, P9 T- ], v男的去左溝女,女嘎被仔溝左,溝到晕晒,米話人地啦,就你自己,都是晕左好耐先揾翻条路翻來!

liuqin 发表于 2008-11-4 09:58:19 | 显示全部楼层
我又要去沟女啊~~!

huang 发表于 2008-11-4 10:31:01 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-11-4 08:48 发表
& }/ ~% v7 X0 g呢个H大叔终于会魂了!!
) X8 E, d7 K0 T5 G3 Y. W. D8 A男的去左溝女,女嘎被仔溝左,溝到晕晒,米話人地啦,就你自己,都是晕左好耐先揾翻条路翻來!
. x: T1 ?- b% r- d% H- W6 h5 F3 W! M
T兄唔好T爆我好喔
1 J; G. g$ o* c$ \7 n' N比条生路行下
% K; Q! N( V4 f9 j

Kiver 发表于 2008-11-4 12:11:27 | 显示全部楼层
水后闪了1 Y: w* Y! X1 c
水王闪了) \: u! E. b' K# E$ C
还有水神在~

weihao 发表于 2008-11-4 12:27:23 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-11-4 12:11 发表
& \" e  X0 ~- k; v3 W; C* ]水后闪了
  m4 a1 l6 c7 c$ F7 f水王闪了
2 K8 \. t1 D. t7 c- ]2 r% D还有水神在~
9 i7 k) N( n  v5 m3 z- W. d0 ~
7 O+ z2 S1 H1 }- M
中有水帝

tandong 发表于 2008-11-4 13:13:56 | 显示全部楼层
[quote]原帖由 huang 于 2008-11-4 10:31 发表
7 x: {9 W7 i5 y- _2 ^, ^0 ]3 f( v6 j2 \- H# q
T兄唔好T爆我好喔
! c5 w) p/ A$ t" N8 O- z8 T比条生路行下
+ O% @$ W+ ?% T5 T' {5 Y5 D [/quotT爆你去溝女啊!

abc-like 发表于 2008-11-4 13:58:51 | 显示全部楼层
虎仔幾時又過跳過河買芒呀
原帖由 tandong 于 2008-11-4 08:48 发表 3 P6 x/ w4 R; d  j" u, t' n6 A
呢个H大叔终于会魂了!! " r# V. \# a, m
男的去左溝女,女嘎被仔溝左,溝到晕晒,米話人地啦,就你自己,都是晕左好耐先揾翻条路翻來!

123下一页