[投票]大家喜歡考試嗎?

haydenbit 发布于2006-1-8 16:53 8042 次浏览 62 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lsjhldy 发表于 2006-1-8 21:48:41 | 显示全部楼层
<P>.............有几多人会中意</P>
6 ^$ E7 U) p, t$ i- r3 U<P>问来都废........考左梗多年啊  无厌都厌啦</P>

lsjhldy 发表于 2006-1-8 21:52:45 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2006-1-8 13:47:24的发言:</B><BR><BR>
8 S: g, {9 e9 T+ H, J<P>入到大三就知自己几浪费时间的啦~</P></DIV>. R$ `6 x; C( ^! q. S
<P>
% }: R# R0 P$ N% {$ ]0 V. g<P>系大2时  都觉得自己浪费时间了.............</P>
# ?( r3 v/ y8 _; w

还是不喜欢考试

ggoggo 发表于 2006-1-8 22:44:35 | 显示全部楼层
边个会中意考试嘎

Laputa81 发表于 2006-1-9 03:23:55 | 显示全部楼层
<P>必经嘅东东!!!</P>8 s7 o$ S* r7 q
<P>唔到你唔钟意!!!</P>( s; D7 _* _+ W/ X- E9 E0 m
<P>唔钟意都喺要考!!!!</P>

二月枫 发表于 2006-1-9 03:57:51 | 显示全部楼层
无所谓

ikuyori 发表于 2006-1-9 05:34:08 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2006-1-8 13:27:39的发言:</B><BR>" G4 B1 E. Y. z5 l
<P>我都吾多中意考试的。。。。</P>
8 b: L& s6 v1 e<P>考试系痛苦的~~~~</P></DIV>. m* W! ~2 _5 t& D% d
<P>so so; B4 i, u7 y) s/ U
<P>有時寧願考試都唔想聼D Mr. &amp; Mrs. 講野
# Z+ z$ f2 C1 g. d, T' Y* G

AWP 发表于 2006-1-9 05:42:47 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ikuyori</I>在2006-1-8 21:34:08的发言:</B><BR><BR>' O9 w0 _) {0 q; |
<P>so so<BR>+ {9 @: T7 q+ ~& p7 y* A/ l# }% F
<P>有時寧願考試都唔想聼D Mr. &amp; Mrs. 講野<BR></P></DIV>$ E9 ~/ M( M8 `$ h2 [
<P>这个我都有些同意噶。。。。。
6 n( K. e& i; O6 M4 j1 D<P>有些老师讲课我都吾明距系度讲乜的~~* g' R6 ~' ~' g: b. D9 [5 H1 q
<P>仲要有时听到想训咁的说</P>

AK 发表于 2006-1-9 05:43:18 | 显示全部楼层
<P>琴晚学校11点几就断网。。。。</P>5 s* O  D9 m8 M
<P>不过琴日画左一日的图画到眼光光,</P>) O  _0 i# o0 K8 }9 k
<P>12点就训系床上,突然感慨良多。。想起左好多野。。快毕业啦!</P>7 o9 V) i  A$ s; A4 U3 m3 h0 ?
<P>竟然林下林下就去到2点半先训。。。唉。。。。。</P>

AWP 发表于 2006-1-9 05:47:59 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AK</I>在2006-1-8 21:43:18的发言:</B><BR>: {2 u9 F' j* L" }
<P>琴晚学校11点几就断网。。。。</P>
' E9 v8 H8 E9 o( D5 H' u& ]9 V& V<P>不过琴日画左一日的图画到眼光光,</P>: c$ D7 w% _% ^; U# O6 }; _
<P>12点就训系床上,突然感慨良多。。想起左好多野。。快毕业啦!</P>, E4 Q  L0 L& v) @1 H9 X
<P>竟然林下林下就去到2点半先训。。。唉。。。。。</P></DIV>
' L* g3 U, n4 a4 |<P>真系感慨啦。。。。 ! H! I$ j) T6 W7 z
<P>想咗成2个几钟先训到~~~~</P>

AK 发表于 2006-1-9 05:52:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2006-1-8 21:47:59的发言:</B><BR><BR>5 B2 S" E# j8 G0 x, b, w. Z1 R
<P>真系感慨啦。。。。 <BR>/ N  P1 W+ V' _! @; I
<P>想咗成2个几钟先训到~~~~</P></DIV>
% l: w' E2 k* P) j5 L<P>系啊!大概从小学林到大学依成十几年的野啊。。 5 ]4 ]# P3 `' a3 `' h4 r4 r; o
<P>好多以为吾记得左的都好似林翻起。。感慨良多</P>

AWP 发表于 2006-1-9 05:54:48 | 显示全部楼层
<P>小学噶都仲记得啊</P>
; C4 s- o  G: O4 I, h& D) z) G7 j# N<P>我都吾多记得咯~~~</P>. H  g) @) |! _0 H1 B$ s
<P>只是想起少少而已。。。</P>& L& n, ^! _5 B2 g- b, a
<P>反而初中之后噶就记得的说~~~</P>