【閒聊】木蘭辭 (改編)(學生版)

haydenbit 发布于2005-11-18 02:35 1405 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
積積復積積,科科都唔識;甭聽嘰笑聲,惟有扮作識。 <BR>問君何所識?問汝可會釋?「吾亦無所識,俺亦無可釋。」 <BR>晨讀會周公,只因太相惜;功課十二項,項項有唔明。 <BR>上堂大西遊,落堂通街走,成為問題生,從此眼擎擎。 <BR><BR>真搞笑!

已有(20)人评论

mc238 发表于 2005-11-18 02:44:50 | 显示全部楼层
改得好
ikuyori 发表于 2005-11-18 02:55:37 | 显示全部楼层
<P>我都无话可说</P>
9 r4 @. m2 e1 ?. k( o<P>改得真搞笑</P>
lion9771 发表于 2005-11-18 03:07:07 | 显示全部楼层
唔错唔错,绝对支持啦~~
AWP 发表于 2005-11-18 03:15:08 | 显示全部楼层
<P>楼主,请问仲有冇其他版的????</P>0 z2 e9 B. {+ F2 \' C3 l. L& N1 s' a
<P>好搞笑的说~~~~</P>
lion9771 发表于 2005-11-18 03:23:11 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-11-17 19:15:08的发言:</B><BR>' n0 m+ l: t! B. u5 r
<P>楼主,请问仲有冇其他版的????</P>1 H& i% j% K$ r; ~1 B
<P>好搞笑的说~~~~</P></DIV>7 c0 ^/ @3 h$ M+ \2 r
<P>就你个人资料果个都好搞笑啦 - G7 z+ S* E* \# P, a2 m  k, x
<P>生系中国人 死系中国魂 要我学英文 梗系没可能<BR>英语唔合格 更显我风格 数学唔合格 老师负权责<BR>语文唔合格 甘我没办法 考试考得好 全靠隔离好<BR>考试考唔好 隔离唔识做 积积复积积 唔识就唔识<BR>测验够刺激 居然没题识 上堂听唔识 捣乱多款试</P>
AWP 发表于 2005-11-18 03:35:48 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lion9771</I>在2005-11-17 19:23:11的发言:</B><BR><BR>
1 L+ m/ g9 R( l3 {: W<P>就你个人资料果个都好搞笑啦 <BR>) U  c# |5 N5 i1 L( J5 F" b
<P>生系中国人 死系中国魂 要我学英文 梗系没可能<BR>英语唔合格 更显我风格 数学唔合格 老师负权责<BR>语文唔合格 甘我没办法 考试考得好 全靠隔离好<BR>考试考唔好 隔离唔识做 积积复积积 唔识就唔识<BR>测验够刺激 居然没题识 上堂听唔识 捣乱多款试</P></DIV>* r7 G! q' {' z( ]' P# O% e' F
<br>* a/ E# D8 u! G8 K6 [$ q8 w
<P>乜你都知道噶???</P>
/ j( ~+ M- H! o6 i* I6 g<P> 失礼失礼</P>
lion9771 发表于 2005-11-18 04:09:57 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-11-17 19:35:48的发言:</B><BR><BR><BR>
6 B5 U4 J* H; ?4 O3 m$ W6 O2 i( h<P>乜你都知道噶???</P>) i8 W4 r- |: l8 L: Q) ?% @
<P>失礼失礼</P></DIV>
* Z. O6 }6 A* _1 S4 z* ~7 C, X<P>失咩礼啊~~几好啊,超中意添啊~~</P>
Mickey 发表于 2005-11-18 04:38:55 | 显示全部楼层
<P>强人</P>, ]$ j) g) c9 U' ^
<P>甘压韵的?(指AWP个个人资料)</P>
AWP 发表于 2005-11-18 04:57:05 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>Mickey</I>在2005-11-17 20:38:55的发言:</B><BR>4 Y! t7 b5 W& r# c! A. f
<P>强人</P>
! x* K8 k: M! R2 @<P>甘压韵的?(指AWP个个人资料)</P></DIV>- U- D1 q2 W$ w) F8 u
<P>梗吾系讲我这个资料啦......</P>
Mickey 发表于 2005-11-18 05:02:19 | 显示全部楼层
<P>甘人哋觉得你个资料好玩D嘛</P>& K! S, q* ~3 ^: m
tandong 发表于 2005-11-18 05:04:08 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>lion9771</I>在2005-11-17 19:23:11的发言:</B><BR><BR>
: t# ~! D# c2 W. ]7 f/ x<P>就你个人资料果个都好搞笑啦 <BR>
, u3 t' S8 ~5 o6 a<P>生系中国人 死系中国魂 要我学英文 梗系没可能<BR>英语唔合格 更显我风格 数学唔合格 老师负权责<BR>语文唔合格 甘我没办法 考试考得好 全靠隔离好<BR>考试考唔好 隔离唔识做 积积复积积 唔识就唔识<BR>测验够刺激 居然没题识 上堂听唔识 捣乱多款试</P></DIV>
1 B$ A+ @/ K/ ?<br>你老豆睇到呢帖也,你个PP有难了!!!
12下一页