[转帖] 爆旋陀螺 (第一輯)(粵語)(rmvb)

victoryin 发布于2006-1-4 03:36 3253 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>[转帖] 爆旋陀螺 (第一輯)(粵語)(rmvb)</P>6 {+ w* g7 H5 J) o4 p7 b4 _
<P>【動畫名稱】:爆旋陀螺<BR>【集       數】:30集<BR>【文件類型】:rmvb等等<BR>【文件大小】:2.1GB<BR>【放種時期】:粵語</P>
* Y3 Z% i9 L: n) x<P>[UseMoney=10]</P>
( `, f* X/ Z  a) m- X( I# l# r9 U<P></P>
* N. C9 L% U3 [( s<P>[/UseMoney]</P>

已有(12)人评论

enjoysi 发表于 2006-1-4 07:24:33 | 显示全部楼层
我要第3同第7集啊!~~~
萧十一郎 发表于 2006-1-5 21:42:05 | 显示全部楼层
<P>转贴仲收钱??</P>7 b$ E# y6 p& W! A" B
<P>晕!</P>
寒冰云飞 发表于 2006-1-6 01:38:32 | 显示全部楼层
转贴都要收钱,有冇搞错啊!!
mc238 发表于 2006-1-6 01:53:48 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>enjoysi</I>在2006-1-3 23:24:33的发言:</B><BR>我要第3同第7集啊!~~~</DIV>
, o) ~7 Y" W/ h8 m# q7 I% P<P>我都係等呢两集,睇黎要搵zhuwang帮手先得了.</P>
等待你 发表于 2006-1-6 01:55:51 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mc238</I>在2006-1-5 17:53:48的发言:</B><BR><BR>
' ^( \# U. N+ \* _<P>我都係等呢两集,睇黎要搵zhuwang帮手先得了.</P></DIV>8 b, A! a' e" [% |2 C
<P>8 O1 h* Q3 _- O% [$ N1 D
<P>zhuwang有全套??</P>( K" M) B' b+ v3 N/ `
ken448 发表于 2006-1-6 14:28:37 | 显示全部楼层
我想要啊
evolo 发表于 2006-1-7 22:44:27 | 显示全部楼层
I want it ar,... but so expensive
jreey 发表于 2006-1-8 03:44:15 | 显示全部楼层
<P>我刚下完才知无3,7两集...有的同志麻烦补上~~</P>
samboy007 发表于 2010-6-10 18:17:28 | 显示全部楼层
都没也睇嘅?过分啊!真系都唔系原创嘅!就唔好收啦!

Snoopy 发表于 2010-10-3 23:15:52 | 显示全部楼层

justin3011 发表于 2022-7-7 14:12:05 | 显示全部楼层
看啊看,是全集吗

12下一页