[生活写实] 上个世纪的美女

Ling1988 发布于2010-6-21 21:46 3242 次浏览 52 位用户参与讨论     [复制分享主题]
今日在整理初代电脑时从新发现的图片,呢D全部都是2000年前靓女; _/ F6 `1 X6 s5 r3 ^- `7 ]5 `' J1 v
& g  X" Y+ W& a, c3 _* b" e
3.JPG 3(1).JPG 4(1).JPG 005.JPG 05.JPG 01229.jpg 01273.jpg 01274.jpg 01278.jpg 01294.jpg 01317.jpg BG04.JPG BG08.JPG C4.JPG cartoongirls014[1].jpg M45214.JPG P1.JPG P4.JPG YTYGZ015.JPG CCX.jpg

已有(52)人评论

aaron81 发表于 2010-6-21 22:09:09 | 显示全部楼层
貌似呢D我以前都有~嘻嘻~

zjt 发表于 2010-6-21 22:14:56 | 显示全部楼层
没几个式得

lovepx 发表于 2010-6-21 22:25:39 | 显示全部楼层
我觉得都5算靓女~

漫步雲端 发表于 2010-6-21 22:44:47 | 显示全部楼层
我只中意动漫里面嘅靓女,对真人没咩兴趣的说

Ling1988 发表于 2010-6-21 22:47:49 | 显示全部楼层
我只中意动漫里面嘅靓女,对真人没咩兴趣的说9 S) F7 B. }, Y% W( G- T
慢步云端 发表于 2010-6-21 22:44

* r. k4 G7 y% K. P: h/ n8 l. \, r0 g$ w: a

: J0 k' O6 r, U  @/ I& l- e! `+ K    动漫果度的靓女个个差唔多一个样,根本就无靓女

Ling1988 发表于 2010-6-21 22:49:45 | 显示全部楼层
我觉得都5算靓女~
; u  A4 P  z3 s4 O9 W& u: Tlovepx 发表于 2010-6-21 22:25
( `% a& A5 _' I. [, K. |6 m7 {3 }
; I: h2 X  y# n3 w9 C8 P8 g

- |7 X" \8 J8 |4 {+ `    唔是吗?今都唔算靓女

漫步雲端 发表于 2010-6-21 22:57:39 | 显示全部楼层
动漫果度的靓女个个差唔多一个样,根本就无靓女
; f! M3 D% n* ?( {3 _1 H' eLing1988 发表于 2010-6-21 22:47
4 S' O7 @( ]1 i3 m$ R

$ {  |  o; X0 F% {  y! d( v. y0 `你讲得呢句就证明咗你唔系一个御宅族了...

Ling1988 发表于 2010-6-21 23:01:44 | 显示全部楼层
你讲得呢句就证明咗你唔系一个御宅族了...+ V8 H; m! T& ~$ ~& P0 P
慢步云端 发表于 2010-6-21 22:57

2 F$ [" q4 q9 q4 B; u% I) @# A, S8 Z% L$ g# j" h9 A( c6 E

1 d) T/ Y! d% m    我未去到果个水平!但我好中意动画,剧情,画工才是我睇的重点

基斯 发表于 2010-6-21 23:16:37 | 显示全部楼层
只认得深田恭子和田中丽奈,其他有D眼熟,不过讲唔出名

xerox 发表于 2010-6-21 23:24:19 | 显示全部楼层
有一個好似係深田恭子

wjr5200 发表于 2010-6-21 23:49:41 | 显示全部楼层
只认得深田恭子 同泽尻绘里香,不算是上世纪吧

12345下一页