强烈要求红枫重新改过果地目录名,用返之前D区名

二月枫 发布于2005-12-11 05:54 3402 次浏览 79 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>以前D名用得好地地,做咩要改啊???而且改左的区名意思一点都吾够简洁易懂,使吾使搞到甘多诗情话意啊???简单直截D吾好吗??今晚上睇过甘久都咩完全理解果D区名有咩意思,D名一点都吾贴切,区名让人一看就懂就好啦,搞甘多花样有何用??无哩亲切感.,以前D区名看惯了,要人又看过另外一些,觉得系到食饱饭无野做甘???无聊!!快改</P># f: Y) X5 t3 f4 l3 s) \( j# q
( A. \$ D8 p. l
<P>还有资源交互何解又吾开,搞D咩啊????</P>
7 ]# d7 g# ~5 T1 |# g# Y
+ }- @9 \8 n- O* ~  t; f  o1 m

已有(79)人评论

AK 发表于 2005-12-11 06:00:56 | 显示全部楼层
<P>我讲依家的感觉变左。。</P>
1 Y; p3 ~! w4 B<P>吾系名的问题。。。</P>
+ d5 Z0 c0 a- Q1 @! q$ i<P>系人的问题。。。。</P>
- r' P3 Z6 \$ Y! I! ]! c  u<P>(我就觉得D名都几好啊。。。)</P>& ~. I4 L$ L6 q; n! G7 Z# O$ Y2 Z
<P>依家唉。。。。。</P>! w# y; s2 R5 Z! R* k4 V8 y2 `
娃娃 发表于 2005-12-11 06:05:12 | 显示全部楼层
现在这里谈的话题好像越来越不健康了.哎............可吾可以吾好谈甘话题呢?昵度有好多都是好细的啊.* q. J6 q0 ~, x, D9 m2 z
4 _( |7 I5 m' d6 G# V" k, s9 a! q
ikuyori 发表于 2005-12-11 06:14:24 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AK</I>在2005-12-10 22:00:56的发言:</B><BR>
  x: I) E( \- d4 j" l/ A2 ]# w# y9 O<P>我讲依家的感觉变左。。</P>- n( \9 F/ t/ ^0 p, k1 R
<P>吾系名的问题。。。</P>: `" d7 J* D: K/ ?8 v% e
<P>系人的问题。。。。</P>
/ P  f6 L- ?; y0 U% p<P>(我就觉得D名都几好啊。。。)</P>
& q8 g5 X7 D' Z7 }* P" @4 p<P>依家唉。。。。。</P><BR></DIV>) I, N6 w4 D, b3 c5 c0 y8 G
<br>是咯,D人发表的话题真是唔想复
AWP 发表于 2005-12-11 06:49:30 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>娃娃</I>在2005-12-10 22:05:12的发言:</B><BR>现在这里谈的话题好像越来越不健康了.哎............可吾可以吾好谈甘话题呢?昵度有好多都是好细的啊.<BR></DIV>
. h1 ^, ?! F% L- N# h/ e<P>所以有些话题都吾系好想复咯........</P>
AK 发表于 2005-12-11 06:55:14 | 显示全部楼层
<P>唉。。。我都话果个咩咩次次都系倒粤慢社D米的啦!</P>
# y- x% z. H& T3 }1 z5 ]<P>吾讲错的啦!</P>
小稀 发表于 2005-12-11 06:55:14 | 显示全部楼层
我係个个话题都唔想复
二月枫 发表于 2005-12-11 06:59:10 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>小稀</I>在2005-12-10 22:55:14的发言:</B><BR>我係个个话题都唔想复</DIV>
5 B! G8 E! ?/ L$ G<br>甘你又答,
小稀 发表于 2005-12-11 07:03:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>二月枫</I>在2005-12-10 22:59:10的发言:</B><BR><BR><BR>甘你又答,</DIV>5 O( c, }: h6 G+ Y9 K. D
<br>得,复埋呢条唔讲嘢
娃娃 发表于 2005-12-11 07:06:48 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>小稀</I>在2005-12-10 23:03:38的发言:</B><BR><BR><BR>得,复埋呢条唔讲嘢</DIV>, \) o9 Q# J/ q  i6 O0 i
<br>吾好吾讲野啦.难得上来啊.大家用倾下啦.
AK 发表于 2005-12-11 07:09:49 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>娃娃</I>在2005-12-10 23:06:48的发言:</B><BR><BR><BR>吾好吾讲野啦.难得上来啊.大家用倾下啦.</DIV>
" ~5 r9 J0 K& K, H6 j! Y5 G<P>& M; e( C4 h' K
<P>甘米系。。。</P>
$ O5 m) A0 h" P<P>难得大家都上来吹下。。</P>2 @& i. I6 i- e4 l2 t
<P>米比果个咩咩坏晒兴致啦!</P>) y6 C  e  `8 ~3 a# o
<P>难得我今晚想灌下。。。</P>
娃娃 发表于 2005-12-11 07:16:54 | 显示全部楼层
师兄,你呼唤其它的人上来啦.