[灌水]无聊间发现多咗两位班竹~~~

AWP 发布于2005-8-23 18:53 2998 次浏览 74 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(74)人评论

AWP 发表于 2005-8-23 18:55:57 | 显示全部楼层
<P>有BUG啊????</P>- b% r$ ^  A. w6 K* u
<P>刚才发咗会吾见个主题噶????</P>
huang 发表于 2005-8-23 18:57:47 | 显示全部楼层
<P>只要不做衰野,理距多左几多件罗</P>
ekj 发表于 2005-8-23 18:59:02 | 显示全部楼层
! w# ~  A* j" ~
<P>有啲咁嘅树..去睇吓先</P>
幻影傳說 发表于 2005-8-23 19:02:35 | 显示全部楼层
<P>我今日下午先至發現多左兩個版主,</P>( i8 ^: v) f/ K- _) x( ]
<P>不過佢地個LOGO仲未升級</P>
AWP 发表于 2005-8-23 19:07:42 | 显示全部楼层
<P>什么LOGO啊????</P>
. X& C$ I6 f+ T$ U! ?3 K<P>吾系好明的说~~~~</P>
huang 发表于 2005-8-23 19:08:42 | 显示全部楼层
一句话,只要不要做衰野,理得距有N个版主啊
唔知 发表于 2005-8-23 19:13:00 | 显示全部楼层
<P>有咁回事,叫乜名啊>??</P>
AWP 发表于 2005-8-23 19:13:54 | 显示全部楼层
<P>huang你都不用讲那么多的说.....</P>
9 l. G0 a: |. U+ s- i, P, \<P>同一句野讲两次```````````</P>
幻影傳說 发表于 2005-8-23 19:14:32 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-8-23 上午 11:07:42的发言:</B><BR># Z% d5 g- }  U' @, g; \
<P>什么LOGO啊????</P>
0 T0 H' U. t, e' t" `% H  n7 j<P>吾系好明的说~~~~</P></DIV>" X! |6 Z) e# `  b  M2 S1 t
<P>你睇下新版主前面係咪有一盞綠色燈
- `$ s4 j' n3 D8 h5 M  n<P>你用MOUSE指住盞綠色燈唔係會顯示版主,而係顯示佢地依家既等級</P>
AWP 发表于 2005-8-23 19:22:20 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>幻影傳說</I>在2005-8-23 上午 11:14:32的发言:</B><BR><BR>
5 X, R, d4 C# w' J<P>你睇下新版主前面係咪有一盞綠色燈<BR>. Z1 k# [" u9 `/ }+ W* k
<P>你用MOUSE指住盞綠色燈唔係會顯示版主,而係顯示佢地依家既等級</P></DIV>
" I1 }# S3 b! @7 ^<P>咁我就冇留意这个的说.......
: ^8 ~' _; O+ g5 S+ _* v<P>我只见距哋升咗班竹喈~~~~</P>
颠颠德德 发表于 2005-8-23 19:26:07 | 显示全部楼层
点解你地好似老鼠见到猫甘噶?版主其实有D咩用?有咩吴同