解釋什么是女人...

LAZY农夫 发布于2005-8-12 20:50 1468 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>今日上語文課,老師同我哋講女人...(佢成日講課都講到好遠噶!)</P>" c# b, u/ M& [) D- M9 e
<P>佢係咁講嘅..</P>/ g/ x. M3 x4 u. y- C8 N$ N
<P>10幾歲嘅女人係足毬.10幾魜去搶.</P>
1 [$ e4 E7 l. l7 Y9 m<P>20嘅女人係籃毬..搶嘅魜就少咗好多喇...</P>& u5 Z5 F3 w: Y' \
<P>30生咗仔,女嘅女人係乒乓毬..兩個魜互相推..</P>, N' i! Z! s' f0 j" s$ J8 l
<P>40嘅女人係高爾伕毬....一棍.......</P>

已有(26)人评论

huang 发表于 2005-8-12 20:55:27 | 显示全部楼层
<P>你自已问你妈罗</P>
foxの泪 发表于 2005-8-12 21:09:38 | 显示全部楼层
甘男人又何解?
3刀流 发表于 2005-8-12 23:32:15 | 显示全部楼层
<P>男人无得解....</P>5 u/ n2 Q' K+ E% a5 l' l6 J+ S. ~
<P>40嘅女人係高爾伕毬....一棍.......</P>
2 ^5 u* O4 z2 w: i+ `' S<P>王道.............</P>
snowball 发表于 2005-8-12 23:51:14 | 显示全部楼层
40岁仲无成就既男人,都係高爾伕毬....一棍.......
颠颠德德 发表于 2005-8-13 02:53:10 | 显示全部楼层
死罗~~~甘都得!你果个老师D想象力令我万分佩服!!
幻影傳說 发表于 2005-8-13 04:09:24 | 显示全部楼层
樓主,你個老師講野好古怪,我諗極都唔明
LAZY农夫 发表于 2005-8-13 04:43:56 | 显示全部楼层
<P>老師講..男人少年時係哈巴狗(到處搵女仔),20歲係狼狗(就係狼死囖),30係沙皮狗(老咗就似佢咁).</P>
索k小兒科 发表于 2005-8-13 05:25:02 | 显示全部楼层
幾好幾好~~ D女係咁嘎架。。 廿歲就有本錢!!
幻影傳說 发表于 2005-8-13 06:39:02 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>LAZY农夫</I>在2005-8-12 20:43:56的发言:</B><BR>6 M& p+ @0 K; W6 K- k) K
<P>老師講..男人少年時係哈巴狗(到處搵女仔),20歲係狼狗(就係狼死囖),30係沙皮狗(老咗就似佢咁).</P></DIV>, C- p5 @4 ^) L7 [/ O8 P; K
<P>咁40歲係咩野狗呢??</P>
索k小兒科 发表于 2005-8-13 07:07:10 | 显示全部楼层
死狗挂。。。。。。
幻影傳說 发表于 2005-8-13 07:09:56 | 显示全部楼层
<P>死狗?好搞笑喎</P>
123下一页