[讨论]我今日返學分班.分到重點班,好鬼唔開心!

LAZY农夫 发布于2005-8-8 20:12 2268 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>今日返學分咗班...本來都冇唸到自己分到重點班...</P>
: n. S6 Y; U$ b<P>聽同學講嗰時我好開心..</P>
. q, w7 |2 c7 ~2 d<P>點不知.全班得3個同學識....63魜得15個女仔...D女仲係異型...</P>7 t) ?* p$ b/ C) ^3 [
<P>好失望...</P>

已有(54)人评论

Kiver 发表于 2005-8-8 21:34:26 | 显示全部楼层
依家重学业好点~~~~
snowball 发表于 2005-8-8 21:43:22 | 显示全部楼层
恭喜楼主啊~~~楼主好似好细喔...
水之彩虹 发表于 2005-8-8 21:48:53 | 显示全部楼层
少女仔咪去第二班到搵 law ~
Kiver 发表于 2005-8-8 22:10:19 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>水之彩虹</I>在2005-8-8 13:48:53的发言:</B><BR>少女仔咪去第二班到搵 law ~</DIV>$ K& f) K  Y$ `! N8 q
<P>隔班情缘嘛~~~~</P>
snowball 发表于 2005-8-8 22:30:37 | 显示全部楼层
兔子不吃窝边草啊...........................
nuffy1984 发表于 2005-8-8 22:34:12 | 显示全部楼层
<P><FONT size=1></FONT>无牵无挂……专心学业</P>
啵啵潴 发表于 2005-8-9 00:51:01 | 显示全部楼层
甘证明楼主都好叻喔......
ceandyoyo 发表于 2005-8-9 02:57:30 | 显示全部楼层
境况有D似我啵........
幻影傳說 发表于 2005-8-9 03:21:56 | 显示全部楼层
<P>樓主,你個班都算多女仔,我個班有80人得8個女仔咋!!!</P>
3 e# m( D# L3 M! o" Z! ~3 B<P>雖然o個8個都唔算靚,但都好搶手,唔駛三個月就清貨~~</P>
  B* g; U" z! `9 P<P>所以你都唔駛失望,或者望望下你覺得順眼,自然就會搶埋一份呢~~</P>
dwf 发表于 2005-8-9 03:27:30 | 显示全部楼层
哎~楼主一于节哀顺变拉~~读读下就吴觉得有咩吴妥噶拉~~~
xihuanni 发表于 2005-8-9 03:31:01 | 显示全部楼层
啊!~!?咩话~!你今日翻学~!?你系边度读书噶~!?甘早就翻学嘅~!?你读高中噶~!?
12345下一页