依家只宠物复杂咗好多喎

zerro 发布于2005-7-18 06:59 1430 次浏览 44 位用户参与讨论   [复制分享主题]
慢虾王 发表于 2005-7-18 09:31:12 | 显示全部楼层
哇`````我係新手村打只鸡打咗成百几铺`````我只嘢同嗰只嘢都乜事都冇WO```咩回事啊`??系统有问题`??
慢虾王 发表于 2005-7-18 10:44:54 | 显示全部楼层
<P>哇哈哈``````````终于打得郁只鸡仔啦``哈哈`````原来係攻击太低啫``</P>
zerro 发表于 2005-7-18 19:12:59 | 显示全部楼层
<P>啱啱发觉。。。。死咗原来会减经验喎。。。。。</P>6 `- W4 v6 Q, j7 \
<P>看来见到boss级怪物都係要逃跑先得。。。。。。。</P>
zerro 发表于 2005-7-18 19:14:32 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>洪仔</I>在2005-7-18 1:17:38的发言:</B><BR><BR>
2 ^4 S1 ~! A% l; n: O<P>你都要帮口架.吾系点叫得郁啊</P></DIV>5 H% l! |$ Z. D' s, c# ]  i
<P>咁你要搵多几个人了。。。</P>
snowball 发表于 2005-7-19 03:02:42 | 显示全部楼层
我都觉啊,如果死左就惨啦!
AWP 发表于 2005-7-19 03:48:13 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-7-18 0:20:54的发言:</B><BR><BR>/ x; x& ?/ z  N3 d: F' z
<P>冰蓝应该係ak嘅小号。。。。</P></DIV>
# t5 R9 i4 [, Z! F* C' u6 X+ V% F<P>AK师兄话"冰蓝"这个号系另有其人喔~~~6 Y  ?: \0 m2 U5 v- l! e
<P>悟系他的说!!</P>
AWP 发表于 2005-7-19 03:50:29 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>洪仔</I>在2005-7-18 0:15:25的发言:</B><BR><BR>
& S, F2 E. i; V8 I0 A/ ^: s- G+ t<P>我一买宠果阵就即刻买EXP来加经验啦.你都知啦.EXP药水成2000星梦啊.现在只要150就OK啦.所以果时买得EXP都已经无晒钱啦.仲边有钱买攻击,防御药水啊</P></DIV>
- k) h/ a% J3 n; _: B  }6 U<P>我都刚开始时都买exp药水的~~~~2 d/ F, r  u7 p3 @5 V. s
<P>不过后来见个个都打我只宠先转买功、防药水的!!!</P>
AWP 发表于 2005-7-19 03:52:25 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>mkfmky</I>在2005-7-18 0:14:39的发言:</B><BR><BR>
: R+ A; n" P. ]* U<P>
( e; D0 r; _7 G4 ?<P>回來啦~我超汗!!!</P>) y4 n7 H+ s" K5 M2 V3 o8 d" E
<P>佢有無可能攻擊到我1000點?????</P>
3 M) h- P  F  ~<P>你的宝宝受到 冰蓝 的宝宝 1000 点攻击<BR>不幸牺牲 </P><BR></DIV>
3 W. d9 A3 }3 K( y<P>咁人哋只宠攻击力高都冇办法的呀~~~
+ L7 z& x, c" u5 O& m* q<P>加上现在的HP比以前还要少的说!!!</P>
zerro 发表于 2005-7-19 08:24:45 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>AWP</I>在2005-7-18 19:48:13的发言:</B><BR><BR>3 Y3 h/ b, N( ]$ _; t' ^" X$ a
<P>AK师兄话"冰蓝"这个号系另有其人喔~~~<BR>
& b# Q( `0 ~3 c' t: G& I, `<P>悟系他的说!!</P></DIV>
8 [. q9 m& L+ ~- x( y<P>唔係ak咁就应该係‘佢’了。。。。。。</P>