〗〖2005-6-24〗〖下载〗轰动香港的93年广九铁路广告!

马超仔 发布于2005-7-11 09:03 1401 次浏览 18 位用户参与讨论   [复制分享主题]
8tfpVKSP.torrent (10.19 KB, 下载次数: 8)

已有(18)人评论

猎人J 发表于 2005-7-11 11:10:03 | 显示全部楼层
<P>乜意思啊?????</P>
幻影傳說 发表于 2005-7-11 11:33:14 | 显示全部楼层
<P>唔下載都估到係講乜野~~</P>4 l; M: _* ?" X6 ~3 k0 w1 }
<P>當年好多報紙同雜誌都有講呀~~</P># Y9 X( g* R% h6 k, ?- f* g& W
<P>話廣告中多了一個女仔,</P>& ]! u5 `9 L+ h. q& {) t  l
<P>嚇到好多人呀!!!</P>
全職獵人 发表于 2005-7-11 12:58:37 | 显示全部楼层
下載唔到
马超仔 发表于 2005-7-11 14:03:47 | 显示全部楼层
唔系吗,下载唔到.我系转粘,我有下载啊.
loveczy99 发表于 2005-7-11 17:48:51 | 显示全部楼层
<P>看不懂什么意思!还是要学一学广东话!</P>
mkfmky 发表于 2005-7-11 19:31:31 | 显示全部楼层
<P>知道有咩事,唔下啦!</P>, V4 ^( F0 K- c) r4 ^
<P>話多了一個小童...</P>
ekj 发表于 2005-7-11 20:13:42 | 显示全部楼层
[URL=4 t, f, Z& Q& v% Y# ?
7 Q0 T  K/ I3 c1 I1 B2 B( G
....................3 l+ U  M9 Q& `4 [6 f6 W4 X0 }9 y- D
, R7 [2 U0 z& o
( g8 ^" j7 j' }  P5 O9 Z
冇种唔该唔好发啦.........]) h4 C+ D5 \5 L' l5 C+ C2 L* D. V

" a, J8 u; x6 a5 r- v1 h....................
4 Q0 a8 F$ f0 @7 Q1 A3 _# X/ Q+ T1 C. c& T/ E( F0 N4 Z$ S- ~
! Y& p+ [" T0 i  c& _: R0 [
冇种唔该唔好发啦.........[/URL]
光之丘 发表于 2005-7-11 20:23:13 | 显示全部楼层
<P>曾经看过,听说好像多了一个小孩……</P>
& S+ H  a1 }$ U- }: m7 q6 e<P>还说 被这个小孩 接触到的 那个另一个人 死了……</P>
+ ~; o' g+ C( ]: A( `& }
% Z- J) Z8 q( z- v# r
mkfmky 发表于 2005-7-11 20:31:42 | 显示全部楼层
<P>係這樣傳的,事實就唔青楚....不過這個廣告係暫播了的</P>( \: Y2 |7 ~$ \* L4 S7 l
3刀流 发表于 2005-7-12 03:29:38 | 显示全部楼层
<P>依个在线睇都得喇...</P>
7 w" K1 n  R+ B9 J; @) {<P>我好早之前就睇过喇...</P>
7 H- ^  K- B% [0 L1 t5 e<P>哈哈....</P>
% M7 n8 h$ o7 `( @<P>根本吓无到我啊。 ..因为我睇无出有乜问题..</P>2 x1 |: D+ N3 s" |% z
<P>听讲依个广告是有7个细路系度拍地铁广告玩火车仔个游戏(不是很确定..反正差不多.)然后在某个镜头就多佐一个细路(就是鬼,那个镜头在哪里我也不知道..因为我看不出...)..然后被那个细路(鬼).就搭住最后一个细路..然后果个细路(被搭果个)不久就死了....</P>
% F2 P) b1 M$ ]% g" A<P>就是一个这样的故事....</P>
kwongjk 发表于 2005-7-12 03:33:29 | 显示全部楼层
<P>唔系挂~~大佬~~~发埋晒D甘噶野上黎搏咩啊??又下载唔到喔~~~~~</P>
12下一页