[原创]怎样才能让女生心动

dda1 发布于2005-7-9 02:31 1750 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
颠颠德德 发表于 2005-7-20 03:13:36 | 显示全部楼层
<P>哈哈~我觉得楼上所讲噶情况有D问题窝~~依家就有D吴现实噶野出现</P>. `1 \. o% Q$ r, e
<P>我老婆就送左N多野比我~但系我就一样都未比过区~~哎----遗憾啊</P>
慢虾王 发表于 2005-7-20 04:43:42 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>magi</I>在2005-7-18 21:59:19的发言:</B><BR><BR>
+ F  a* [8 y* K; v) c4 {9 a+ d<P><BR>
# Q1 |4 d3 F2 o5 e2 p<P>吾通你无沟过女??</P></DIV>" N  R' n+ @4 }: D+ C
<P>有啊```````拍过7次拖```2次係我扣````其他3次女扣我````2次冇端端就起埋一齐了`````</P>
颠颠德德 发表于 2005-7-20 04:55:28 | 显示全部楼层
无端端都算??你地有无表白噶先~~
慢虾王 发表于 2005-7-20 05:46:38 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>颠颠德德</I>在2005-7-19 20:55:28的发言:</B><BR>无端端都算??你地有无表白噶先~~</DIV>
$ r. Y2 u% }' J0 Y<P>你明唔明`???係冇端端就一齐咗``````係机缘巧合之下一齐咗````````大家都已经心领神会咗啦`````要讲到明讲晒出来先叫情侣架~???一齐之后成日拖住手周围去````揽揽锡锡仲唔叫情侣`???</P>
magi 发表于 2005-7-20 05:52:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>慢虾王</I>在2005-7-19 21:46:38的发言:</B><BR><BR>" s. f/ N- \+ M( c
<P>你明唔明`???係冇端端就一齐咗``````係机缘巧合之下一齐咗````````大家都已经心领神会咗啦`````要讲到明讲晒出来先叫情侣架~???一齐之后成日拖住手周围去````揽揽锡锡仲唔叫情侣`???</P></DIV>
6 a$ f$ v! c( h; G9 \1 c. k<P>..........
( i, N- Q/ Q* s; ]3 z3 |<P>犀利!!</P>
颠颠德德 发表于 2005-7-20 05:57:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>慢虾王</I>在2005-7-19 21:46:38的发言:</B><BR><BR>4 G4 X. ~( O( l6 }3 }1 K
<P>你明唔明`???係冇端端就一齐咗``````係机缘巧合之下一齐咗````````大家都已经心领神会咗啦`````要讲到明讲晒出来先叫情侣架~???一齐之后成日拖住手周围去````揽揽锡锡仲唔叫情侣`???</P></DIV>
4 M& \% u! B2 a3 _  {% ~4 @- v<P>我觉得甘样好似好无责任感啊8 _  L' z, [. N: i& X6 Z
<P>如果某一日要分开  D/ |9 g& h8 M- M: j
<P>吴通就甘同人地讲“拜拜拉朋友”甘咩~~  M7 O, |& x' h( v2 e" P( S
<P>有时个女噶有D咩事又证明吴到你系中意区
% W3 l8 ?0 Q4 [8 u<P>甘样好似好无稽罗~~~</P>
颠颠德德 发表于 2005-7-20 05:59:29 | 显示全部楼层
<P>我觉得都系讲清讲楚好D</P>
0 p# R  |/ F9 \) `/ p<P>避免以后容易闹误会拉</P>
慢虾王 发表于 2005-7-20 05:59:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>magi</I>在2005-7-19 21:52:12的发言:</B><BR><BR>
8 G! L6 P5 t, b; b7 s<P>..........<BR>+ j* p: B# n: p% `+ P$ P
<P>犀利!!</P></DIV>
" G/ w! m" B! a<P>多谢夸奖`````````````</P>