[原创]怎样才能让女生心动

dda1 发布于2005-7-9 02:31 1751 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Terrywolf 发表于 2005-7-13 10:58:19 | 显示全部楼层
<P>沟女呢D野好讲个性发挥的哦~~</P>
" V$ c( ^; m! f5 Q" `' O; f<P>又要体下是边类型的女~</P>
* O* c+ \  u$ C& p, K4 g<P>一句话~执衫啦~~~</P>
颠颠德德 发表于 2005-7-17 09:39:26 | 显示全部楼层
搞甘多野米多余~~有鬼用咩- [4 G% O3 I2 A4 W. g/ _+ A
最重要就系自己系一个好人就得拉,况会无女仔中意咩
lyp 发表于 2005-7-17 18:18:28 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>颠颠德德</I>在2005-7-17 1:39:26的发言:</B><BR>搞甘多野米多余~~有鬼用咩<BR>最重要就系自己系一个好人就得拉,况会无女仔中意咩</DIV>
% Z$ D* s. p2 A) F! E7 T<P>你追女仔鬼知你系吾系好人咩
* a/ u) n2 j* K7 z: v
颠颠德德 发表于 2005-7-17 21:15:34 | 显示全部楼层
起区面前DO多D好事就得拉,好好甘对待人地就得拉
慢虾王 发表于 2005-7-18 08:19:48 | 显示全部楼层
晕````````````呢D方法扣到女都MU来嘅`````
dogpist 发表于 2005-7-18 09:05:03 | 显示全部楼层
乜沟女甘麻烦架
" G5 u/ K3 F, [7 C: e) Y6 a 3 @' W  P0 U9 L) _; Q7 w
慢虾王 发表于 2005-7-18 09:40:05 | 显示全部楼层
<P>女????要扣嘅咩~??~?等佢哋来扣你架嘛`````````</P>, M# U# k3 |4 N: ]; r6 ?

( ?" K' r+ m* |& e6 `& {
冰碎片 发表于 2005-7-18 10:06:18 | 显示全部楼层
  只要给到个女仔想要既感觉迷得咯!
慢虾王 发表于 2005-7-18 10:33:30 | 显示全部楼层
同意楼上讲法````个女仔如果真係钟意你````你自己醒水少少都会FEEL到啦```况且以家D女仔咁OPEN````大胆D嘅可能会主动来识你添```
magi 发表于 2005-7-19 05:59:19 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>慢虾王</I>在2005-7-18 1:40:05的发言:</B><BR>
8 `3 Q. H& u! y2 F<P>女????要扣嘅咩~??~?等佢哋来扣你架嘛`````````</P><BR></DIV>
$ J. f$ w& P1 G6 t<P>
9 _" ], F! l- c( M& N; g% I<P>吾通你无沟过女??</P>
颠颠德德 发表于 2005-7-19 08:34:58 | 显示全部楼层
<P>吴系坏人噶话~~吴惊无女中意拉,我就无林过要沟女拉</P>& @0 J: u  o7 J& r
<P>不过就FEEL到几个可能想沟我姐</P>
stop 发表于 2005-7-20 00:31:31 | 显示全部楼层
以家D女超现实~
4 J$ S, Y! I+ n5 W你要有以下两个条件噶话,你一定可以沟到女~~
; L- w: x' n8 u0 M% b9 c第一:靓仔.
6 f1 {2 P! M& ~# C4 l' r7 G9 F5 y- u第二:有钱.
0 Z- |# T( l) y4 L. d* h' K如果无呢两样噶话,稳D超想拍拖,有无人要噶啦~~, ^5 S' ~/ a9 G: g9 @
你一定成功~~~\