广州读书嘎.....你地边间学校噶?(大.中.技.职)

猎人J 发布于2005-5-31 02:26 3169 次浏览 75 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>细佬我系轻工嘎............系市轻工.</P>
4 O$ ?. p* k9 X8 K3 u% `9 K2 G: O<P>海G桥底果间.....</P>
9 b/ [9 g8 P7 i/ K

已有(75)人评论

Mickey 发表于 2005-5-31 02:27:34 | 显示全部楼层
广州大学(大学城)
xxxx_4 发表于 2005-5-31 02:40:14 | 显示全部楼层
<P>系米有间学校系狮山果间轻工?</P>9 b, ^6 Q5 I& G- ?$ i9 l
猎人J 发表于 2005-5-31 02:41:28 | 显示全部楼层
完全唔明4仔哥你UP乜............-_-
Mickey 发表于 2005-5-31 02:42:59 | 显示全部楼层
我都是甘话罗
xxxx_4 发表于 2005-5-31 03:05:48 | 显示全部楼层
<P>你间轻工全名叫乜野啊?</P>
猎人J 发表于 2005-5-31 03:08:25 | 显示全部楼层
<P>广州轻工高级技工学校........有4个校区...</P>
% ^/ j$ k# q  @3 M! ^<P>本校区系海G区.........有个系天河区竹料...........有个系东山区.......</P>$ R- {  Y) A: i+ a! [5 C
<P>仲有个系番禹区................</P>' d2 r/ E: @1 ?7 Y, X6 [
<P>明白未?</P>
xxxx_4 发表于 2005-5-31 03:21:16 | 显示全部楼层
原来唔系我报果间~~明白晒~~唔该晒
coolapika 发表于 2005-5-31 03:44:39 | 显示全部楼层
<P>中大</P>
& \: s5 s2 l! A- Y$ }* K<P>(系咪好梗呢)</P>
猎人J 发表于 2005-5-31 03:45:23 | 显示全部楼层
<P>中大附小????</P>  c& }0 n. v; I+ d" w$ G
<P>哈哈</P>
xxxx_4 发表于 2005-5-31 03:58:20 | 显示全部楼层
对学校无乜研究.....搭车经过
小稀 发表于 2005-5-31 04:04:56 | 显示全部楼层
<P>广州二外职中~~~~~~~~</P>0 Z3 f( L' o$ y
<P>喺上下九噶</P>