[其它更多] 存款: 51373 星梦 攞唔出来噶?

猎人J 发布于2008-2-21 13:51 5553 次浏览 44 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(44)人评论

ks128 发表于 2008-2-21 13:54:28 | 显示全部楼层
傻老,在控制面板度通过积分兑换换翻来就得啦,不过要交税,仲要有10蚊裸吾出的,哈哈
+ s: j3 u2 D. ]" F3 l你有5W几,你惨咯,代国家多谢你先
kiraljq 发表于 2008-2-21 13:57:57 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-2-21 13:54 发表 5 b2 N" x3 @- j6 |- m
傻老,在控制面板度通过积分兑换换翻来就得啦,不过要交税,仲要有10蚊裸吾出的,哈哈
  u; w7 q0 N+ c/ u+ ?( z6 Y# \1 c你有5W几,你惨咯,代国家多谢你先

9 q( b% n' Y2 U
* e6 X+ q  n7 k要交5Q幾的稅
ks128 发表于 2008-2-21 14:01:27 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2008-2-21 13:57 发表
5 H: C! K4 g( P% p! a2 h( f+ r; b% j; E/ D- Z3 q( w
  e& k7 ~, m" q  a6 d
要交5Q幾的稅

" H* @) {/ s" Q3 n% T  e8 L0 o系啊,国家今次又开大餐咯....~
kiraljq 发表于 2008-2-21 14:28:55 | 显示全部楼层
原帖由 ks128 于 2008-2-21 14:01 发表 1 }: x  e6 x5 k6 Y
1 g  e7 @) P& M9 k( k: C
系啊,国家今次又开大餐咯....~

+ B; ?9 `' G' l. }7 w3 ?+ o: a
  x0 f' y( Q7 |0 w5 |8 f, @" y. W哈哈,好彩我無幾多存款姐
huang 发表于 2008-2-21 14:34:39 | 显示全部楼层
近派税收重啊,
Laputa81 发表于 2008-2-21 15:38:03 | 显示全部楼层
5W咁有米~~~+ L3 X+ o% o1 r
2 }5 n" }8 T. ^' A0 N/ L* Z/ C$ ]+ w
不过攞噃出嚟睇怕会唔见咗截·······
猎人J 发表于 2008-2-21 17:46:04 | 显示全部楼层
唔攞住。。。哈哈~继续放响度先~
AWP 发表于 2008-2-21 18:07:53 | 显示全部楼层
金鱼仔存咗咁多钱啊
ks128 发表于 2008-2-21 18:16:56 | 显示全部楼层
原帖由 猎人J 于 2008-2-21 17:46 发表
3 O- y- }& N( }$ k. F$ `8 ?唔攞住。。。哈哈~继续放响度先~

2 T: `4 f+ N+ Y/ S9 Y: A) v迟下比老细扫晒你嘅~~
kiraljq 发表于 2008-2-21 19:24:22 | 显示全部楼层
原帖由 猎人J 于 2008-2-21 17:46 发表
" \1 J# W- [) x6 w唔攞住。。。哈哈~继续放响度先~
5 {  X( r5 T) d! U  A1 C. S( w! O

5 r/ _+ G. y# e哈哈,遲左話唔定給吃曬~
yjb888 发表于 2008-2-21 21:12:39 | 显示全部楼层
我就得20蚊存款,看怕拿吾拿都得啰!
1234下一页