大傢買CDR,DVDR一般買咩牌子啊?

全職獵人 发布于2005-2-19 02:01 2078 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(20)人评论

fung1185 发表于 2005-2-19 02:10:37 | 显示全部楼层
<P>我可是沒有研究呢</P><P>通常都買e-blue</P>
艾梦纳 发表于 2005-2-19 04:25:27 | 显示全部楼层
<P>我就觉得“三星”嘎读牒能力几强咯~~都几好用嘎~~</P><P>我劝你最好就唔好买“飞利普”嘎咯~~(成日都测唔度牒嘎~~)</P>
唔知 发表于 2005-2-19 06:53:14 | 显示全部楼层
<P>我只有CDRW,</P><P>所以只知道CDR,</P><P>我用的是“IMATION”中文名系“怡敏信”</P><P>不过好多假货,</P><P>买果阵要睇清楚</P>
唔知 发表于 2005-2-19 06:55:17 | 显示全部楼层
<P>唔记得写钱呢,</P><P>系75RMB=50只CDR,即1.5RMB一只,记得睇清楚,</P><P>买乜野都要睇清楚,宜家觉得好多留野。</P>
Kiver 发表于 2005-2-19 06:58:08 | 显示全部楼层
<P>怡敏信或SOHOT</P><P>DVD就先锋啦</P>
唔知 发表于 2005-2-19 07:24:17 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>红枫</I>在2005-2-18 22:58:08的发言:</B>
4 _" m+ H- r. z9 B# s# k5 O/ b
' M/ K& U7 r% s5 j. A/ m<P>怡敏信或SOHOT</P>
  z9 ^$ P9 h, {8 b: f5 ?<P>DVD就先锋啦</P></DIV>/ k) v' u, K. ~5 s% Q% G( Z
<P>怡敏信即系SOHOT。</P>
alenten 发表于 2005-2-19 07:26:09 | 显示全部楼层
我买的全部都是benq!!我觉得不错的!!价钱有比较合理!!推荐啊!!!
ekj 发表于 2005-2-19 07:38:02 | 显示全部楼层
<P>不知道啊.....CDR 随便有什么牌子都行..一般不太差就可以拉.</P><P>DVDR 就买些正规一点的...不要啲冒牌.....</P>
angelzhou 发表于 2005-2-19 08:07:03 | 显示全部楼层
<P>我全部用IMATION..唔錯咖.</P><P>我用佐N桶了(50衹裝).刻壞好少的.</P>
milankzd 发表于 2005-2-19 08:13:05 | 显示全部楼层
sony比较好!!一直用都无么问题!!
全職獵人 发表于 2005-2-19 09:40:57 | 显示全部楼层
普通數據都用咁貴嘅碟啊???? 有無人用1蚊1隻噶?
12下一页