[动漫讨论] Gundam Seed +Gundam Seed Destiny 想要入黎睇睇

wulove 发布于2010-12-20 01:47 2322 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
【動畫名稱】:Gundam Seed +Gundam Seed Destiny4 p0 S! q3 @8 u3 j
【集       數】:100集(共25-28GB左右). F7 |2 o7 ~0 [& x
【配       音】:TVB粤语 冇日文* l4 m& |; e8 c% n
【每集容量】:200-300M左右 4 l! n" B5 W7 Q$ l8 a
【文件類型】:DVDrip(avi) z
# w. _7 l# |9 M# P/ W4 ]+ \: B【文件大小】:640*4807 E8  `8 j8 M7 Z5 _* B8 d
【字       幕】:无字幕
# g6 I3 n1 O+ Z4 ^1 E! R7 v
( W5 }) V6 [# `1 GN年前colabug 出品...........
' n+ d- z1 G, p: A  c我想睇下多唔多人想要 多的話我放上115空間 片源都幾清下........  V& \; C6 D! a; {& ?; Q# t
想要的人 係到留下言 睇下人氣 先考慮放唔放

已有(34)人评论

Ling1988 发表于 2010-12-20 03:07:52 | 显示全部楼层
日粵雙語先是“正宗”!對呢個版本無愛了

inber 发表于 2010-12-20 06:22:18 | 显示全部楼层
Gundam Seed 唔系有人合左咩& o- `9 j' |7 \. U; F
路過

ngyan1600 发表于 2010-12-20 07:43:00 | 显示全部楼层
以我所知,而家網上以經合好既特命所有版本既時間軸都有問題.........之前d版本我都弄過,但無一個合得算係好...當中只係間唔中有一~兩集無問題.....seed就好d,最小有n兄既重合版,佢呢個版只要修正小小就可以(咁就出現我既版本),特命n兄暫時得一集...睇過咁多個特命第一集,係得佢呢個ok,唔多使修正

kamisa 发表于 2010-12-20 08:54:44 | 显示全部楼层
唔知有无完美的粤日双语版本

基拉杰特 发表于 2010-12-20 08:56:27 | 显示全部楼层
. g# E) P4 }) o" P7 W
原来1600的版本是这样的,收了M记的版本总觉得有点问题。现在明白了

aaron81 发表于 2010-12-20 08:56:38 | 显示全部楼层
Gundam Seed Destiny,这个网上貌似没有~3 e3 Q0 W. G4 p9 u
就放这个吧(可以的话两个放埋,多个选择)~8 L6 q. j& t2 d  D# Y
还想问问LZ,你高达SEED出处是?

基拉杰特 发表于 2010-12-20 08:58:07 | 显示全部楼层
Gundam Seed Destiny,这个网上貌似没有~
4 W, e6 m- a. U8 K7 n, H就放这个吧(可以的话两个放埋,多个选择)~% G4 j* D5 S% I
还想问问LZ,你高达 ...
* X: M2 I1 W. z- }7 j5 G9 m4 G) laaron81 发表于 2010-12-20 08:56
' ~) F. }# p' E2 M2 G

" k4 G! I" E( V9 F$ Y" \2 x; d7 v- Q7 |$ d
    我记得论坛中就有

jinguang 发表于 2010-12-20 09:33:33 | 显示全部楼层
这个估计很少有人要了……

aaron81 发表于 2010-12-20 09:34:59 | 显示全部楼层
以我所知,而家網上以經合好既特命所有版本既時間軸都有問題.........之前d版本我都弄過,但無一個合得算係好 ...- ~2 P% s4 q& y2 j, m' @+ h5 o  E& L
ngyan1600 发表于 2010-12-20 07:43

* x6 K" i' J3 E9 f& I1600,有无打算重新合成执一执位,做个完美版呀?

notoo 发表于 2010-12-20 12:54:53 | 显示全部楼层
colabug版我在JS上 传过,这个拖BT拖了我整个月。这版是跟TVB播的内容合的,不接日语补被cut片段,而是直接cutDVD来合成的

wulove 发表于 2010-12-20 15:28:10 | 显示全部楼层
咁好啦..........我唔放住............. 不過 Destiny好似冇bo..............

123下一页