[动漫讨论] Gundam Seed +Gundam Seed Destiny 想要入黎睇睇

wulove 发布于2010-12-20 01:47 2341 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
wulove 发表于 2010-12-20 15:31:29 | 显示全部楼层
以我所知,而家網上以經合好既特命所有版本既時間軸都有問題.........之前d版本我都弄過,但無一個合得算係好 ...
! e3 z" S" S. h6 Jngyan1600 发表于 2010-12-20 07:43

J  N5 w& S0 N8 f, p5 v" ]9 c2 T. B0 s7 V7 w- H# H9 @

! \7 ^) J6 y4 a9 g) R8 d% A    係bo 1600兄你會唔會整埋 Destiny 呀........

hsdljxy 发表于 2010-12-20 16:11:37 | 显示全部楼层
哈哈,梗系要啦,多谢分享先啦

dokho 发表于 2010-12-20 17:59:17 | 显示全部楼层
I need Seed!!

ngyan1600 发表于 2010-12-20 19:45:47 | 显示全部楼层
係bo 1600兄你會唔會整埋 Destiny 呀........! Z2 _! w# ?: T3 E2 ?8 r
wulove 发表于 2010-12-20 15:31

2 X3 S5 V6 K3 J7 y6 V) {3 x4 O# K9 W2 B. [' ^* v

+ [2 l& a& M9 F/ S- k7 ^5 O! G 如果有人合左個問題只係好似m兄版本咁,只係小問題既...我唔仲意整修正.....如果如我原片合既...無能為力....呢d數碼化前時代既tvb加速作品,我做唔掂

ngyan1600 发表于 2010-12-20 19:46:51 | 显示全部楼层
你不仿上傳第1~4集俾我,等我睇下情況

wulove 发表于 2010-12-20 19:49:43 | 显示全部楼层
你不仿上傳第1~4集俾我,等我睇下情況# H4 o: E5 `2 t4 g& C
ngyan1600 发表于 2010-12-20 19:46

5 T/ A4 p9 K8 y- B" {
2 O* i: k) O+ ]" r/ n5 L) T, ]/ R& s+ o+ }: ?- d
    你只要音頻???

ngyan1600 发表于 2010-12-20 20:44:26 | 显示全部楼层
你只要音頻???
1 I% }0 q7 V0 u) l0 F: K4 fwulove 发表于 2010-12-20 19:49
( J; w% m* j5 Y3 w0 |

1 I% |2 P6 o& _9 G% {, x
5 j. S6 ?5 z! g0 E    連視頻,只得音頻我唔識合^_^"

wulove 发表于 2010-12-20 20:50:16 | 显示全部楼层
連視頻,只得音頻我唔識合^_^"
( R" h: Y& P$ x' N8 ingyan1600 发表于 2010-12-20 20:44
4 f) }" q3 ]& S: f

& o2 N* ~/ ~' y: t( k. r0 |; H
  T; k# ~4 w# s2 |    我冇視頻呀=.=sor..............; y3 w# }+ h# F/ D# ~
你係想要未合成既視頻??定係合成左既視頻

ngyan1600 发表于 2010-12-20 20:53:01 | 显示全部楼层
要合左既視頻
9 E+ ]! W; G& y; ^3 b+ e我要知佢地合成點,先可以決定做唔做修正版

wulove 发表于 2010-12-21 16:31:55 | 显示全部楼层
要合左既視頻0 l* J, ~  V0 e; o8 C
我要知佢地合成點,先可以決定做唔做修正版. y; K, T8 C* b7 P7 ]4 `
ngyan1600 发表于 2010-12-20 20:53

) H/ C7 ?# a3 v$ x& o3 a: u* z; A+ B& \6 N

) E6 G. N. W, d9 N& T6 U    上傳115 有冇問題??

ngyan1600 发表于 2010-12-22 20:48:44 | 显示全部楼层
上傳115 有冇問題??8 p& G1 |2 x% ^( a1 z; u$ g5 C
wulove 发表于 2010-12-21 16:31

. {3 V" k2 {/ _+ G
' a: ?- Z; I1 [' I% T3 L/ J
- M9 N0 V5 J! j# I6 c! _# ?. Z( w    ok

4721369 发表于 2010-12-23 09:00:09 | 显示全部楼层
回复 1# wulove & B6 S- a; g; x' V2 h
. i5 `2 |( t: @4 j; R7 p- D% i

7 w3 e& W0 }1 M6 f- z, z. Z. {   Gundam Seed Destiny 的外挂音频有兴趣