边个睇过麻辣狂花呢本漫画啊???

唔知 发布于2004-12-5 05:01 845 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>我宜家想买呢套,</P>
/ ?% Q5 F4 f$ l5 {& Q0 C2 g<P>但系书店话未听过,</P>
* y& P+ \1 M. F- I" Y- N# o<P>只有麻辣棒球员,英文名系:WLID BASE BALLERS</P>
, o. U; r% Q6 H/ w5 J<P>最新仲有麻辣特工组,</P>
* u; a: D/ g$ I% h<P>到底系点咖????</P>
- [+ E, Z; d9 W  ~# [0 b9 f
/ x# N$ s& q* D

已有(8)人评论

唔知 发表于 2004-12-5 05:21:18 | 显示全部楼层
<P>无人知道咩?????</P>
rubylin 发表于 2004-12-5 08:46:57 | 显示全部楼层
未听过啊!!!!
fender 发表于 2004-12-6 22:16:33 | 显示全部楼层
<P>麻辣狂花?好血腥喔</P><P>不过个女主角就系"索"!!!~</P>
闲影随风 发表于 2004-12-6 23:34:05 | 显示全部楼层
<P>吾知,没睇过</P>
唔知 发表于 2004-12-7 01:15:12 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>fender</I>在2004-12-6 14:16:33的发言:</B>; |& A9 q( x( y& [, Q4 T8 d/ g
1 M( Y& F  a% k9 ~: w
<P>麻辣狂花?好血腥喔</P>
# n# L7 X) d% C2 B<P>不过个女主角就系"索"!!!~</P></DIV>
" U# B- q: L* R' B<P>有无图啊,放张俾我睇啦,
3 x! f5 x' H, O) e<P>个女主角系咪揸住支枪咖???</P>
srwmi 发表于 2004-12-7 02:31:48 | 显示全部楼层
好象在某个网站看过。
adamtse33 发表于 2004-12-28 12:25:41 | 显示全部楼层
作者是不是gto那本,比gto差得多........
唔知 发表于 2004-12-28 17:34:04 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>adamtse33</I>在2004-12-28 4:25:41的发言:</B>( o+ B, H, O0 i, K$ d+ }5 a
作者是不是gto那本,比gto差得多........</DIV>0 [5 x" ^" g" F" \3 o* u
<P>系GTO嘅作者画咖。</P>