[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2919 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22:31 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 11:019 t1 ]* h8 S* p9 |# H7 s
所以先問究竟點樣才任務成功啊

2 H- K# ^, ]& Q: W* |5 F4 W1 e今天在弄粤漫云台机子的维护!!
% ~" B, Q, I$ }; {* o9 N- f0 i; T. L/ u
所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务

vyea11 发表于 2021-4-3 12:44:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22" }; X3 x$ |( _5 e/ o
今天在弄粤漫云台机子的维护!!
5 r7 p& x0 s8 e( M
. ^- g$ Y, J5 M& T$ e+ d3 l所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...
. F4 O+ H! \) |( i
噢,唔該你解答,我會再努力多一段時間,真係唔得的話,到時再找你啊

vyea11 发表于 2021-4-3 17:20:42 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-3 00:44
1 U6 O9 w/ e$ t# j& s/ i/ A你要俾D信心自己
( e: J. z+ L; }' b
聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊

勇者罗兰 发表于 2021-4-3 19:37:50 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 17:20) |8 ^; E. x. o  t
聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊

3 U: X/ }$ [6 Y5 {" ^唔记得了,11年噶事了

vyea11 发表于 2021-4-7 21:50:46 | 显示全部楼层
2 q8 L  G2 ?  [; i7 w
Kiver 发表于 2021-4-3 12:226 [# C5 y/ K) C2 Y
今天在弄粤漫云台机子的维护!!$ {: M8 F' E3 u6 t" G3 ~3 u& s
# T4 O! L6 e. A1 q6 n# I
所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...
( n7 [* ~% c! b4 i0 s* f( m
我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道真是可能要用三次道具先得,覺得好唔值得,更怕用咗都無法完成好友任務,會白白浪費啊

评分

Kiver + 16 提供BUG

Kiver 发表于 2021-4-7 22:17:44 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 21:50
( X1 h2 D3 F! x& \我已經很努力,目前6位有和我等級一樣的人加入好友,超過任務指定的好友數,但係好友任務依然維持0%,難道 ...
$ m6 M" s6 q2 H
重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了- J% S( M+ L; O: ]8 A1 A% X* i

( `2 \1 L1 \* M( U# bSORRY!!

vyea11 发表于 2021-4-7 22:43:09 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:178 ]0 V# @9 [4 _4 m0 j3 J
重新建立一个新的加好友任务,旧的可能是配置错误了
/ K$ H5 ?7 h1 Q% H% n1 J. E2 r* E5 w! o# T( C
SORRY!!

/ g, o; o3 Z( t0 t% Q" G% H; j9 U想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?% n( P. N5 Y; a1 i( s9 |4 ?0 g
亦即我不需要咁麻煩要解除好友之後重新加入好友,我這樣理解是否對嗎?

Kiver 发表于 2021-4-7 22:43:52 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-7 22:43
3 w  J! x2 }( ~& h% q想問意思是否系統推薦不同等級的人(包括社長你)加入都可以計哩好友任務中?* B. d. W* x  S( {0 G
亦即我不需要咁麻煩要解除好 ...

0 @& z2 A2 m! b正常应该是!!

vyea11 发表于 2021-4-9 20:43:38 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43
: |! j- E; w- K正常应该是!!

7 u/ n0 _2 _$ X. v& l7 D咁就好啦,我就依家開始做好友任務,希望能夠成功啦

vyea11 发表于 2021-4-9 20:48:54 | 显示全部楼层
  Z/ W8 Y4 ^" k2 Y1 @
Kiver 发表于 2021-4-7 22:43" c1 H7 f) n1 M
正常应该是!!

: V) t' ^2 A2 z0 r- J& [5 v6 C好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦

Kiver 发表于 2021-4-9 21:50:00 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-9 20:486 R- `5 f9 v3 L
好消息啊,任務一申請後即刻成功,看來系統承認我之前的努力,同時証明社長你已經修復bug啦 ...

4 z7 F% O& v2 N& A/ j+ `$ q原来之前的操作都计数~~

vyea11 发表于 2021-4-9 22:27:46 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-9 21:50
+ R0 N2 [: m) z, z原来之前的操作都计数~~

# f- I2 L5 G8 I; @4 N- J" u8 w係啊,我仲以為又要重新來過,可能要花時間才完成,所以等到今天才開始做,點知一下就完成啦