[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2909 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
bingott 发表于 2021-4-2 23:11:56 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:03# U4 X6 K2 R! u1 L, [: V
呢個,要等人哋得閒先加得到嘅
; Z3 P3 z+ [1 ~4 L9 @3 b! ~
希望可以完成任務

mkdi 发表于 2021-4-2 23:03:38 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44' B: y5 i( ^9 q  W
我加人家唔知人家會唔會加我

9 w* z7 a) O/ p9 Q+ i" o呢個,要等人哋得閒先加得到嘅

mkdi 发表于 2021-4-2 23:02:58 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:23
; f1 C& w4 E; h7 h. f1 ]你试试才知道~~
' U& K6 a% o! R2 x# p, z# U4 {: o" h- m" s$ ]2 u. u. r
我也答不了你
: u" Q9 V0 p2 t, B- a3 g0 p+ \
其實,理論上可以。不過,為咗做任務而解除好友有違加好友嘅道義

bingott 发表于 2021-4-2 22:52:04 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 22:510 e! y$ f! D. }& [3 w5 \& T, E  w
無記錯的話,加咗會有消息通知

3 K7 I' ^+ D7 g. r5 h系會有消息通知我 不過我加咗好多人 先有一個通過
. E* h  J! F6 U- l
. e- I6 O! c+ |6 Y可能人地唔知點會無啦啦加佢

vyea11 发表于 2021-4-2 22:51:07 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
$ K. k( }1 e8 @: p, d5 e我加人家唔知人家會唔會加我
: U# @! b6 g4 {5 a
無記錯的話,加咗會有消息通知

bingott 发表于 2021-4-2 22:44:06 | 显示全部楼层
我加人家唔知人家會唔會加我

vyea11 发表于 2021-4-2 22:28:59 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:232 S( ?! ]* T9 }' t
你试试才知道~~! ^' }5 P7 \1 ~0 m( ^/ v7 h0 m* e( D1 X
% x3 P/ o, n  H: `2 v
我也答不了你

8 E1 N" z$ s0 R" {多謝回覆,咁我就試下啦

Kiver 发表于 2021-4-2 22:23:43 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 21:168 b# J3 Y, k4 x& k* \9 A
但我的等級己經很少人有,/ v. D' _1 g7 R" ^
為了增加成功率,解除全部好友後,
! r9 t; S+ b% w跟著申請任務後再請求好友,

0 q9 ^, q; N/ L0 R) u+ r你试试才知道~~, A  y5 [3 w4 P2 g* m

( D2 ]0 V  I+ R( n+ N我也答不了你

vyea11 发表于 2021-4-2 21:16:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 13:052 M2 r# f4 o. e1 u, v( z1 K
其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已$ q" m0 F6 \3 u) h% B' h

* M/ k* p, _9 E! x我已经解除了任务的限时设置

% e5 b& t8 s$ G+ D9 o0 o但我的等級己經很少人有,& L/ B2 E1 F1 B& u0 h  M
為了增加成功率,解除全部好友後,& E5 T9 ^8 w& V3 c4 \
跟著申請任務後再請求好友,
% |/ L" @2 ?* K9 d: [咁樣做可唔可以啊?

shiraishi 发表于 2021-4-2 20:18:19 | 显示全部楼层
其实我都唔知如何任务

Kiver 发表于 2021-4-2 13:05:40 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 13:02
5 |( Z1 L, T" ?# t是限時,所以解除全部好友,之後申請任務再重新加好友,咁樣得唔得啊?# v/ \5 J0 g+ Q
唔明白等級相近是咩意思?
- Y7 E7 {) ]6 D) L7 J' x( ~/ [2 v) Q看自己等 ...
) s: K! i/ H" q% \* O( _
其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已
5 c' M( n4 V) m1 a6 u3 u2 k
3 v; t% B. |3 v: e/ R3 H7 G8 L我已经解除了任务的限时设置, X: P- `% _2 N- b1 S# Q
  Q% U7 Y& x; h" D
加够就可以领

vyea11 发表于 2021-4-2 13:03:04 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 10:12! e1 }# w4 `3 K$ e8 G
你添加,也要别人同意才计数的
- D& J8 y; C- p1 L
依個我當然明白