[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2910 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
bingott 发表于 2021-4-3 00:24:44 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:538 X. |" t4 h* k3 R4 ]6 {
其實,我都係留空佢唔做住架!
# C/ l6 h% T; N& |
不過我已經接了
& G# N( D' F/ M- R2 \7 F. Q) ~: ^  a- L$ g+ a. [4 N
但是完成唔到

vyea11 发表于 2021-4-2 23:57:34 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:53$ r5 A  o5 h9 I" C$ D8 }; |; q

A. I2 t# n% |2 L. R無法啦,你的等級是街長,很難找到和你等級的人1

vyea11 发表于 2021-4-2 23:56:01 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:44
. J" l0 e  X! i9 I咁樣,你即管試下啦!
( o% q0 y- f, U$ @
噢,我會嘗試下

mkdi 发表于 2021-4-2 23:53:43 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 23:46; n4 R9 N- t, j7 p! A$ l
好吧 我放棄了 哈哈
4 h. q' O: u! W' g7 f

bingott 发表于 2021-4-2 23:46:56 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:444 S. W3 z8 g* X/ c9 n  W7 p9 H
我都回答唔到你架!呢個任務,或者先留空佢先搵到更多同自己等級有關嘅壇友先加啦 ...
: S+ z; H- S/ g* J. O
好吧 我放棄了 哈哈

mkdi 发表于 2021-4-2 23:44:50 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 23:36
% P# T. z# S! a$ ?我相信他們會體諒我,因為如果係我的話,我會唔介意,並希望他們能夠成功完成好友任務 ...
, E( S% E) k+ T( ~. i, \
咁樣,你即管試下啦!

mkdi 发表于 2021-4-2 23:44:23 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 23:42
5 h; _) Y! s; R' o# ^6 z其實點先算等級相近
, q+ b! V  u  Q0 Y& z0 n5 v" p
& j0 q3 f- e, I6 x5 ?6 e加咗人但係任務進度無郁過
4 O5 G9 E5 I6 d7 l3 G
我都回答唔到你架!呢個任務,或者先留空佢先搵到更多同自己等級有關嘅壇友先加啦

bingott 发表于 2021-4-2 23:42:02 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:25
* c$ o" W' d- T表示,希望你會成功啦!
1 p/ V2 E6 A* w- [- K8 W' A
其實點先算等級相近 + c' H/ \+ L2 i0 d: i: \- v0 z6 b' |
( s6 X- L) T0 d& ^9 l6 i  z% T
加咗人但係任務進度無郁過1 S$ p# X  J' }9 ?

3 F$ }) f0 Q: K$ L. v6 h要好似我咁低等級的新人" \- t/ R0 v+ O" y# W, H

. |, c5 V$ [, M8 h3 ^4 S" d好似好少哦

vyea11 发表于 2021-4-2 23:36:57 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:256 k/ k1 d; _" ]
你無所謂啫!咁樣,之前嘅壇友又會點樣諗呢!?
/ s6 Q  L. p1 C
我相信他們會體諒我,因為如果係我的話,我會唔介意,並希望他們能夠成功完成好友任務

mkdi 发表于 2021-4-2 23:25:34 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 23:189 o" F9 H7 E* ^% ^
無所謂,老實講,當初為咗完成任務才加好友,點知最後任務失敗,早知我應該先集中完成加友任務,成功後才 ...
3 p1 i+ [- c& g3 I
你無所謂啫!咁樣,之前嘅壇友又會點樣諗呢!?

mkdi 发表于 2021-4-2 23:25:02 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 23:11
3 d+ _+ F9 @6 I  [, D9 o希望可以完成任務
" W& X8 A7 d0 c) L& h, K; O/ y
表示,希望你會成功啦!

vyea11 发表于 2021-4-2 23:18:07 | 显示全部楼层
% r+ J! J! h' o4 Q# p# P4 D
mkdi 发表于 2021-4-2 23:026 l; Q4 D  x& q+ ^" j  g7 {
其實,理論上可以。不過,為咗做任務而解除好友有違加好友嘅道義
: F0 l/ [$ I9 N
無所謂,老實講,當初為咗完成任務才加好友,點知最後任務失敗,早知我應該先集中完成加友任務,成功後才做吹水任務,依家我等級比較高,都唔知道可唔可以成功