[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2912 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-4-3 19:37:50 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 17:20( y; T7 \) g& ], C# a- C+ i9 I
聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊

M+ r2 e. }1 j) Z/ {" V& v唔记得了,11年噶事了

vyea11 发表于 2021-4-3 17:20:42 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-3 00:44* r1 O: k! ~$ e, _  v7 \
你要俾D信心自己
( K/ E! P9 k, V, w3 W
聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊

vyea11 发表于 2021-4-3 12:44:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22$ q: }7 J! x8 K: `  C
今天在弄粤漫云台机子的维护!!
4 S/ p- P4 I* ~  a8 Q9 Q& P  N8 L+ o
所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...
9 H2 L# [, W. j3 G& T4 h
噢,唔該你解答,我會再努力多一段時間,真係唔得的話,到時再找你啊

Kiver 发表于 2021-4-3 12:22:31 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 11:01+ ^* e' i, K6 k
所以先問究竟點樣才任務成功啊

$ Q/ U8 O" w, B2 ]( z今天在弄粤漫云台机子的维护!!$ a  k2 k7 C9 b5 i' z" I! N

% ]  |, ?1 R# |  @2 v所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务

vyea11 发表于 2021-4-3 11:01:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:448 e2 y3 P4 v+ t* Z7 g, \. @
你的好友数又的确是3了

+ H0 c' B5 Y. |( Y8 w0 t$ H1 _所以先問究竟點樣才任務成功啊

vyea11 发表于 2021-4-3 11:00:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44
1 f0 S" i. E' k4 r/ x吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?

1 ^% r1 [7 r* f6 H- R我確定是先解除全部好友,再登出,又登入,跟著申請任務,然後開始請求好友啊,唔通一定要用3次道具咭先得啊,咁的條件好奇怪啊
回复 支持 0 反对 1

Kiver 发表于 2021-4-3 10:44:49 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 09:59% e+ g9 b& Y" k
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依 ...
5 S6 p+ X1 r( F$ q
你的好友数又的确是3了

评分

pusacg.org + 10 我在3月已將樓主拉入黑名單

Kiver 发表于 2021-4-3 10:44:18 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 09:59
2 b/ `$ Y9 Q1 g我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依 ...
. b- ^  t7 n& z2 q
吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?

vyea11 发表于 2021-4-3 09:59:34 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 09:34
6 |* k8 Q% c& K' d; g% C% ?你申请左边个任务??
- s" q3 c4 K- L) A
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依然0%啊,唔係話等級相近就得咩啊?很奇怪啊。

Kiver 发表于 2021-4-3 09:34:15 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 07:36% z  J- |6 q# b$ \* B$ `# ~: U
又有新問題,申請時,我見到如下,
% P" P; F6 w. W, m$ x        从申请任务开始计时,使用 3 次道具。
0 n* w3 m% a6 q2 G& k1 |! ?您可以在帖子页面、日志 ...

9 ^$ Q- _/ P1 I* P4 b+ W* }你申请左边个任务??

vyea11 发表于 2021-4-3 07:36:29 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:232 Y7 m/ q2 G/ O! @
你试试才知道~~
0 U. j! W/ A6 `0 z4 s
5 m9 T+ E; c8 A我也答不了你
* W! n7 V/ A" l
又有新問題,申請時,我見到如下,: }/ o: m' A6 ]( z) A
        从申请任务开始计时,使用 3 次道具。9 ?+ A: w  n% X, s1 X! t- Y8 K
您可以在帖子页面、日志页面、图片页面等使用道具,# `; D2 ]: J& k

. r3 B0 U; T) |2 X意思是否唔用三次道具咭,就唔能任務成功啊?

勇者罗兰 发表于 2021-4-3 00:44:23 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
% u, d0 S0 V0 b! h/ k9 |* n我加人家唔知人家會唔會加我

3 M- {5 C: O9 S你要俾D信心自己