关于游戏王的

最爱粤语 发布于2011-5-8 22:58 2308 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(25)人评论

ngyan1600 发表于 2011-5-13 18:56:50 | 显示全部楼层
遊戲王片源有不小,只不過下載就好煩了...因為jd而家轉左新制.....無"信仰"既檔,一日只可以有一個人下載(呢個條件套用入全個js網既資源......

jinguang 发表于 2011-5-13 13:36:16 | 显示全部楼层
錯~~片源幾乎爛通街的~~反而系ATV粵語唔齊全的~~224集~~ATV斷斷續續播了六年~~
' i3 q; {: o' m- o+ S* a1 l! j+ E) Y& u
無咩人,可以同佢斗持久戰 ...
- C# ?# ^7 }: v6 I* ^1 Smcnynbajay 发表于 2011-5-8 23:04

$ H2 w% n! L$ l
- J, h! a! V3 X# Q0 d* Z  u, d+ }$ V# ~  ^" H( B
    播了六年还是不要寄望重播了,毕竟游戏王GX才播了52集。另外如果重播的话不知道又要分多少段了。

eegbook 发表于 2011-5-10 02:20:51 | 显示全部楼层
本帖最后由 eegbook 于 2011-5-10 02:22 编辑 0 d" l* e& L- m+ }: \0 E7 z2 D
回复  eegbook
1 i4 e$ S: g: ~) a( T8 B8 e; p& i
: t; j% p" p  ]( {+ r% z0 |, C4 ~* J; D8 h% I+ h( G- r7 `6 v
閃靈二人組
. b& W: b8 q+ G4 W7 j卡修. M8 P6 G" x+ D& {* H1 L: q) \
Ace0210 发表于 2011-5-10 02:12

# @1 w& t; r" ]8 F7 |" U! B2 @1 Y) l0 q  H5 b  _
9 F6 _7 l  a0 ^6 z0 c. M0 S
    卡修未睇。
' o9 Z; ?2 [- U3 ]+ b 如果你有咩好片闪过脑际的话,请随时讲我知唷。) \, Y3 I( R! K4 K
系嘞,你个签名,系边出动画?

Ace0210 发表于 2011-5-10 02:12:45 | 显示全部楼层
回复 22# eegbook 6 `4 C3 ^  }3 J1 S5 `' L; f

# q8 x3 x9 L: m) f  ^9 [
+ x1 @- T' g7 z- l閃靈二人組: G0 s/ Y, _8 w, Q
卡修

eegbook 发表于 2011-5-10 02:05:25 | 显示全部楼层
回复  eegbook
) _7 }0 U9 X- A4 s2 P# U' c
% V' O0 g" Z' @, c  H
8 }5 v! m& a. n" f9 b我中意睇熱血果d- r4 E* l" \+ h+ W% u
火影,OP都中意
/ q* @- p# e# d: D最憎愛情: M2 E  L5 M; W/ G, p' Z/ n
Ace0210 发表于 2011-5-10 02:03
$ v  `7 K0 T1 W1 ?, M  ?& U
. }" J: q- g) b2 I6 n: ?7 X, Q- I

0 Z3 w- {+ C3 _9 {- f0 C% {0 r  t    火影,OP,我都知,还有无D短少精干架?介绍几部比我哦。近几年我都无追咩动画,所以,都OUT哂。

Ace0210 发表于 2011-5-10 02:03:51 | 显示全部楼层
回复 20# eegbook
# @% T* r% l. ?# z1 z! _
, o! v: B8 o0 r- L$ L
( |, l; ]" L; U# F4 w我中意睇熱血果d: F- s/ j. u4 j9 ^
火影,OP都中意
8 L; {1 `0 J( r- [  s7 F最憎愛情

eegbook 发表于 2011-5-10 00:25:18 | 显示全部楼层
回复  eegbook
" y" u3 |* d: k0 ?/ g! t& ]: a. x4 L7 E7 g! s8 B7 g" t2 t; u

1 i! s! g' ~& N0 F! l同意啦
, n! z9 m! g! X呢d好好睇
. v9 K1 [: x9 z: X% M) j( z5 {, kAce0210 发表于 2011-5-9 18:57
* B8 {0 l: R/ J5 n; C  o

+ d$ e/ Z, q3 i
. p( F+ d4 S6 o1 U$ d7 q    睇黎我地口味好相同,你有乜好动画介绍下哦?超三介绍果出咩学园默示录,哇,认真唔掂,剩系卖肉。

Ace0210 发表于 2011-5-9 18:57:40 | 显示全部楼层
回复 18# eegbook
( u0 b* y$ O& N
4 _) h1 c- c9 b- l7 r6 j
& `4 U  D  O) t5 [- b; u同意啦
  |/ X8 R/ x6 G' `呢d好好睇

eegbook 发表于 2011-5-9 18:08:55 | 显示全部楼层
回复  eegbook
! l* q. U. A" i; L0 z$ n, f; _3 k) t! D: B
* v- K# ~3 v( `0 Q. C5 I
不太喜歡有色情的動畫2 t7 A) S& E* h1 s* I* @) O: {
Ace0210 发表于 2011-5-9 07:04
9 h: C1 w/ R9 }0 B$ w$ X

- Y' J8 O- {" x# H6 s: i" {2 ?) d+ \' q7 l# d4 u* D; k, i8 N
    我比较钟意,好似魔女猎人,或者黑之契约者呢类嘅动画

基拉杰特 发表于 2011-5-9 10:00:22 | 显示全部楼层
沙发说的太清楚,片源烂通街

ConvoyChan 发表于 2011-5-9 09:08:47 | 显示全部楼层
有播齊,問題在重國篇我無錄,城市篇有唔小集數俾我媽媽刪左....乃亞篇我無錄
1 v+ c, |# H2 q5 J+ ]( \4 t2 i+ _ngyan1600 发表于 2011-5-9 05:57 AM
6 D. K" }+ z! l7 ?3 V9 {0 @; v

* }- b' X* x  ]0 S; a5 d* e) D& y3 V: V. i- r6 U" L7 u
   厉害的记忆力 当初我都有录嘎 虽然5系原装tvb信号 不过当时地方电视台都冇cut片的当时未有x264哩仲厉害既格式 个cpu得800mhz 结果一集就跑左我个80g硬盘既一半。。。于是投降了

123下一页