[每日闲聊] 《华丽的挑战》 第二季出粤语没

q3891 发布于2011-3-22 19:45 3056 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(27)人评论

梦之星际 发表于 2011-3-25 18:32:07 | 显示全部楼层
回复  ruiqukq & R. E( W) K8 J% J2 `

% Z5 Q! H4 i4 N- I- C# t" a  l3 x: E( l
    我在网上看到有第二季了哦、不过是日语版滴
. ?6 m/ p! b. F; O5 Qq3891 发表于 2011-3-25 18:14
5 J. V2 A0 s: m

9 D: W; ^+ W% w' P4 Y7 T) @6 @
9 w1 R$ H, w) B, b    系咩?可否发个地址来及及啊

q3891 发表于 2011-3-25 18:14:30 | 显示全部楼层
回复 24# ruiqukq 7 \3 ^, F6 P8 m) a/ w4 e5 G. t7 W! I9 v

]* ?7 ]+ E6 x! _: q
$ ?, f$ e. v7 a9 e4 o( Q# f) K    我在网上看到有第二季了哦、不过是日语版滴

q3891 发表于 2011-3-25 18:13:24 | 显示全部楼层
回复 3# 漫步雲端
+ g7 T$ T/ `* I  u$ ^5 H
- V7 L2 G1 `. U4 w1 K) G
* a+ {# y6 I; d; P" T    我就系吾知、就系度问下了

swbisai113 发表于 2011-3-24 01:35:28 | 显示全部楼层
乜有出第二季咩~~点解我无乜点留意~

ruiqukq 发表于 2011-3-23 10:27:32 | 显示全部楼层
日本都没出第二季

asd123456 发表于 2011-3-22 23:53:02 | 显示全部楼层
等XX公司....出..

漫步雲端 发表于 2011-3-22 23:28:27 | 显示全部楼层
系你咁睇佢地咋掛  J) d4 Y0 S( ^$ C: u
iamaboyandog 发表于 2011-3-22 23:21
6 y- X) O& v3 b! \- o
, n4 C& c. P1 j6 `
7 b0 ~" b* l% ]" A+ P

# O' H! z0 G. Y/ S$ K+ k8 R 你不要幫佢地講好說話吧...你未見過佢地,見過你就知道

yqt 发表于 2011-3-22 23:21:18 | 显示全部楼层
又见两位店长同eegbook一路水开

inber 发表于 2011-3-22 23:21:07 | 显示全部楼层
你d朋友真好...咁為你著想 相反我嘅就全部系損友
+ m$ ]+ D, \% z& ^' [3 F9 B$ |漫步雲端 发表于 2011-3-22 23:19

& h( N$ g. ~$ y! j! T: z# q$ H% f. {" e
* Q7 Q4 |+ `' B7 U% }: c& |5 {
系你咁睇佢地咋掛

漫步雲端 发表于 2011-3-22 23:19:08 | 显示全部楼层
現實中的朋友為左令我唔比人握2 i! v9 v# I1 `5 U6 t) L
己經心力交瘁了
' G% D  I( ]+ J3 [3 Z+ uiamaboyandog 发表于 2011-3-22 22:44

* k; O2 Z4 ~( J, F( l3 j# O
& R" o7 k" |: u/ t& j7 ^, M4 O& w. l1 g$ D. H8 ~$ x

+ C# M6 R8 g% p# k+ J6 v2 l8 V你d朋友真好...咁為你著想 相反我嘅就全部系損友

inber 发表于 2011-3-22 22:44:23 | 显示全部楼层
現實中做你朋友都不錯啵7 R' O! m& [9 c2 |7 T% |
漫步雲端 发表于 2011-3-22 21:18

" }7 L, T1 ?1 Y5 L. d) n
/ L% Q$ A8 [! U: \9 d, d! x
* y6 F1 q. o, B現實中的朋友為左令我唔比人握
' U6 a4 C1 a8 W/ M0 Q. X* D己經心力交瘁了

123下一页