[社区发布] (高达30周年呈献)MS动画图鉴-Gundam Seed C.E.73 Stargazer篇

freedom246 发布于2010-5-18 20:20 3930 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
名称:MS动画图鉴-C.E.73 Stargazer篇3 O) Y( O2 r/ G- J+ k! ^
格式:MP4(DVDISO转MP4)* v* S, {7 l7 X1 g
字幕:无
; R6 |' U. e" x分辨率:720X480
4 d4 C6 a  N) Q1 y7 V& T大小:97M
% \3 }, V& v4 L又再上传多一个!!
$ V( j' i) ^  A7 G6 F DVD_VIDEO-4[20100518-1905370].JPG " `  }( P' s  S% d
DVD_VIDEO-4[20100518-1916461].JPG ! |0 ]1 D/ `# u
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(45)人评论

freedom246 发表于 2010-5-18 20:21:09 | 显示全部楼层
下次可能就系正篇了!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:31:20 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??
" z3 [5 j* ]+ s* X1 {将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你

freedom246 发表于 2010-5-18 20:36:50 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??! t+ f: g$ I* Q
将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你
; f1 H' Y1 |7 H8 G6 z+ M8 D* Caubert22 发表于 2010-5-18 20:31
4 |2 \3 k1 q8 v9 l# b6 _

% s5 {2 ~9 x( ]9 ^  K
9 p; h1 A# g4 G每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:56:57 | 显示全部楼层
每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!
5 c+ A0 V3 `4 p- s% H- ?1 }' Ofreedom246 发表于 2010-5-18 20:36

" {# c0 }6 `# P5 p. S2 s( X5 _' w" b& ~

7 Z# g. o) T2 K, b" D    好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~

kevinchan 发表于 2010-5-18 20:57:48 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!如果全部放晒我谂应该係好大工程,纯支持先,thanks

kidhitomi 发表于 2010-5-18 21:01:07 | 显示全部楼层
谢谢分享~~
7 N& a' P2 U3 A1 q收下先~慢慢睇

freedom246 发表于 2010-5-18 21:03:11 | 显示全部楼层
好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~7 k- G5 c# p" u5 n
aubert22 发表于 2010-5-18 20:56

9 l# f$ D1 ~# s: k6 e; K5 a1 A# |5 ?" s0 i9 h

- D% O1 Z' X' ^- z- ^系多嘎,不过一直碟无成百甘多,六七十啦,不过都好烦,得闲稳1,2个出来压下就算咯!!

Ling1988 发表于 2010-5-18 21:36:49 | 显示全部楼层
是中意的话!几大的工程都唔是问题!楼主辛苦啦!

eegbook 发表于 2010-5-18 21:42:38 | 显示全部楼层
好劲好型吖,第一张,单系睇就已经帅到晕啦。

ctd1987ly 发表于 2010-5-19 03:04:52 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!

kental 发表于 2010-5-19 05:53:48 | 显示全部楼层
慢慢收,反正甘多机体系度!

1234下一页