高清手指入手

hikaruyin 发布于2009-1-11 22:48 4016 次浏览 77 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日終於買咗高清手指了!# V# K/ G+ y* t
13台全部都收得到,真是太好了

已有(77)人评论

eguy 发表于 2009-1-17 19:04:53 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-12 10:43 发表
) K4 h+ z% S5 a5 V8 z9 t
5 v" x) Q% j/ s- v7 I' u: e点入手啊?价钱几多啊?系米用喺电脑度嘎?系香港度先用到??
; {9 d9 s% H3 a$ E
4 k6 E' o  |. i2 ]
可自行到此网站购买
' V$ J3 b0 R# ^http://www.sat8.cn/shop_view.asp?id=26

平常心 发表于 2009-1-17 00:37:25 | 显示全部楼层
在HK百蚊個同我地一個收10蚊五一樣,

Beebe 发表于 2009-1-17 00:30:40 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-16 21:41 发表 8 z- ?5 W! m3 O( a. V
2 a# i% c; l' L
J2同高清翡翠就唔洗钱??仲有,一百蚊一个月对月你地HK高消费唔算得系乜喔~食惨饭都过百啦你地~

$ [6 _% m  y5 M0 A# V1 r) u0 k, x( x+ _
嗯,J2同高清翡翠都唔洗錢,淨係要買個高清解碼器!

Beebe 发表于 2009-1-17 00:27:43 | 显示全部楼层
原帖由 aubert-22 于 2009-1-16 21:51 发表 1 d+ R! B, ]: i* _3 |4 L; a5 T
$ @) \" C* T# P) S& v2 E0 Q) @' e
儿童台系米100蚊一个月啊??如果系好似唔贵喔喺香港~
6 I( S0 I" o# i2 I/ |
7 I4 u1 [3 H( F; d
算好貴伽啦!有D台8蚊一個月咋!不過兒童台係TVB有綫嘅其中一個台,有睇兒童台就要成setTVB有綫系列都要買!十個台左右,不過得3,4個台好睇!而且D節目不停重播!同一集卡通一日播最少3次!

aubert22 发表于 2009-1-16 21:51:48 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-16 15:43 发表 ) c0 Y" i; q& s: R- _3 r
因為有線同兒童台都係收費台來的

9 M( W  r1 u5 Q2 y7 {0 e儿童台系米100蚊一个月啊??如果系好似唔贵喔喺香港~

aubert22 发表于 2009-1-16 21:50:57 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-16 13:13 发表 $ a* {: l6 ?- f6 I2 ^
% K7 M9 g, g) c9 i  q
其他都有人錄緊了,不過on9話佢考慮放棄錄孤星淚,因為佢張帖話佢錄每二星期就爆格一次,以防萬一,我都錄埋一份好了,不然如果有一日錄影失敗就太可惜了

& |2 M- \( q, D2 T; a2 Q; z+ y7 o  K: s小冰有无试过爆格啊??点解会爆格嘅??其实孤星泪好好睇嘎?

aubert22 发表于 2009-1-16 21:49:50 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2009-1-16 12:52 发表 + X* \) a1 i; E% j
" z; Y9 Z" p; x
/ X! Q% i4 C2 d9 P  S* b
: t5 ]- p; K5 G: q
除咗喱个仲有无其他准备录咖??
/ R0 x1 F9 X: K7 N% _
系啊,我都想知仲有乜好嘢啊~

aubert22 发表于 2009-1-16 21:41:55 | 显示全部楼层
原帖由 Beebe 于 2009-1-16 10:57 发表 4 H, ~' G$ Q  ~( S
1 z' L4 ~. z  `& q0 {3 |

5 H  A: ]" {* Z好似買緊“出奇蛋”嘅廣告!
0 x, m. l: b1 R) v睇兒童台係要俾錢睇嘎!好似要成百蚊一個月!

/ y/ ^+ B0 w. Z5 T8 _/ nJ2同高清翡翠就唔洗钱??仲有,一百蚊一个月对月你地HK高消费唔算得系乜喔~食惨饭都过百啦你地~

Laputa81 发表于 2009-1-16 19:57:38 | 显示全部楼层
仲以为性质同 J2 差唔多添~~~

hikaruyin 发表于 2009-1-16 15:43:52 | 显示全部楼层
因為有線同兒童台都係收費台來的

Laputa81 发表于 2009-1-16 15:08:04 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-1-16 13:13 发表
  j3 e- z  Q$ }" @" p# u0 _4 Z7 ~
2 P4 Z  ~' Y; ~5 s5 B! l6 u其他都有人錄緊了,不過on9話佢考慮放棄錄孤星淚,因為佢張帖話佢錄每二星期就爆格一次,以防萬一,我都錄埋一份好了,不然如果有一日錄影失敗就太可惜了
$ D; b$ r; j' I' g

4 u0 a/ T& e$ E
% J; |3 X7 s! A% ^) ]+ r1 s& O" M/ P6 u7 V
貌似有线无乜人录~~~
- r2 }# a5 ?, N  r" A条件唔允许??0 H0 V! F, p, P! I" H# p5 j
见魔法少女奈叶就得一个版本····