[其它更多] 毒顯常常積塵死

abc-like 发布于2008-10-12 08:30 3029 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!
5 z( B3 m' e# K& N# G1 G( l' s) L* u! R- z* |$ ?
有冇得救

已有(32)人评论

Kiver 发表于 2008-10-12 11:56:05 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-12 08:30 发表
+ g  \& p8 i3 I1 i) d& \( [ 又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!
2 g' d, t1 N0 ?1 v0 V9 I& z% B2 L7 C: \( C+ j* c4 P, [
有冇得救
( ]2 W/ K6 k" i+ R+ N6 a
' \4 D( g1 g. g
有风扇的地方就积尘伽啦

ttsti 发表于 2008-10-12 13:31:22 | 显示全部楼层
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

熊猫仔 发表于 2008-10-12 13:39:08 | 显示全部楼层
我张显卡个风扇都坏左个啦~依家呢个用左半年左右,貌似又准备坏啦!

Kiver 发表于 2008-10-12 16:06:45 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 13:31 发表 / }8 j  Y( J9 K% T4 x) E
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

]  L" b: v: f0 P' J; U- B* c1 A2 I" [- |& S: w
显卡的风扇讲真/ d; P2 V: @% n& I+ I. D& t
' \) k- w. ~0 G
积尘过多坏是试过的, }& F3 T- Y) ~, z' H. G

$ z2 W7 E, q' @" z, e9 o* ?不过就几元钱换过距又有好计较啊

ttsti 发表于 2008-10-12 20:29:18 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表
' F, C" c. Z4 T: w8 i1 ^! X" P, D0 P3 G% b7 T4 u

9 d" }1 X7 b% K/ n# r显卡的风扇讲真4 U( a% a" a1 U

$ j- Z# q+ C! ~+ i# m) n* L3 _+ t8 ?积尘过多坏是试过的
7 K! O2 V$ q$ e/ n" @' {/ e% R! i) U8 T% a5 h" ?$ d, n7 [
不过就几元钱换过距又有好计较啊

7 @( V+ m  |* Y6 x, l4 {# `甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!

Kiver 发表于 2008-10-12 21:26:12 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表 3 @7 E% M- |0 Z  O- L1 l
% |  X9 b  [' P. Z( `7 ~; Y
甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!
3 m  `$ [& N; ^+ a& I$ }

; o( a7 S+ N2 ]+ s3 u我都有清啊``~
) e  G9 Z$ k) v$ S, i7 j. E) y3 J# h, i
我的主机比很多人的都干净的了

gal 发表于 2008-10-12 22:00:03 | 显示全部楼层
买吸尘的工具

遗忘爱 发表于 2008-10-12 23:34:32 | 显示全部楼层
原帖由 gal 于 2008-10-12 22:00 发表 ( a8 P+ c7 N6 a! p, a% `
买吸尘的工具
; [8 |6 K6 b# n) ]. h4 P
8 C) S$ J5 o% S" f1 ]

5 A( ~' J1 w$ G* e2 g6 |咩工具?

abc-like 发表于 2008-10-13 07:42:10 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表
- x8 R9 `: s- K2 z5 M7 K# S
5 F3 ^$ ^* c- y, o. Z
8 t! x0 E* D8 V% q显卡的风扇讲真
7 }7 q6 }6 k/ T; c4 ^& t  `: k1 h2 Z2 m+ r' s7 ^6 p
积尘过多坏是试过的
3 l- b* U9 K( m
# v6 G9 u: ^3 W) J" M9 k不过就几元钱换过距又有好计较啊
我買的要卅幾元, 幾元都係錢!!!

abc-like 发表于 2008-10-13 07:43:28 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表 ' Y& x+ X* I' N' J7 l3 i  f

& r8 ^1 i0 j, X0 P8 Z甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!
清完塵都係好嘈

yjb338 发表于 2008-10-13 12:09:25 | 显示全部楼层
用水冷就没尘啦!

123下一页