[其它更多] 毒顯常常積塵死

abc-like 发布于2008-10-12 08:30 3009 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!
$ i" l* c( ?' G/ F, U' V6 n
# a1 W! @/ T+ R4 \. Z, W% V3 V, \有冇得救

已有(32)人评论

Kiver 发表于 2008-10-12 11:56:05 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-12 08:30 发表 9 h: K; J) o1 E( P& Q4 B
又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!) }. r) d, W4 W& g% V7 W
5 g' F1 }$ d1 g8 L, B
有冇得救
; }6 X. y% M" c+ Y, q
4 y, T* T8 N. O3 o) m3 Y( ~( h4 ]
有风扇的地方就积尘伽啦

ttsti 发表于 2008-10-12 13:31:22 | 显示全部楼层
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

熊猫仔 发表于 2008-10-12 13:39:08 | 显示全部楼层
我张显卡个风扇都坏左个啦~依家呢个用左半年左右,貌似又准备坏啦!

Kiver 发表于 2008-10-12 16:06:45 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 13:31 发表 , N- `- E* p* d3 p
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

0 V! C- b# Y0 j  y/ d) n7 G' B; W5 R2 c4 c2 J/ ?
显卡的风扇讲真- I: f, U0 T; u
+ n2 l9 D- k5 {& p# h  u. c
积尘过多坏是试过的
# p7 t* T- ^. n8 O& }) m8 ^. R- j. J  Z7 f$ s, E4 m
不过就几元钱换过距又有好计较啊

ttsti 发表于 2008-10-12 20:29:18 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表
7 Q! F8 N  }# n) u9 E  ?6 H# L( ?6 z4 e( B
9 Y+ R. p5 T3 l1 ~
显卡的风扇讲真5 k1 c  p" V! V  T; j7 R
! \( a# U& V' X" v9 k- O9 E$ t4 S
积尘过多坏是试过的, N( k7 X' l& b+ t$ P
( f# C+ }6 b# l/ w: ?5 E% B% W

) I; A, g# H# ]% z甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!

Kiver 发表于 2008-10-12 21:26:12 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表
; ~+ Z; S, Q" w, J7 c, y& M( Z7 M; T3 Z0 l8 `
甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!

! p( S. x5 Z/ X8 @% X+ g' O  p
+ b  A7 M+ V7 H5 r6 m, D我都有清啊``~4 \- D/ x6 o: T" z: g  X9 L5 I' ^
  ?: C. p$ x: d; d
我的主机比很多人的都干净的了

gal 发表于 2008-10-12 22:00:03 | 显示全部楼层
买吸尘的工具

遗忘爱 发表于 2008-10-12 23:34:32 | 显示全部楼层
原帖由 gal 于 2008-10-12 22:00 发表
/ l' ?6 u7 t, L8 t买吸尘的工具
, K+ f( ~- F9 m+ r! d2 e  O2 r2 W
- k" |5 u( }  r8 z

0 _2 n7 V/ |% I/ x5 ]9 E0 v7 }1 a  k咩工具?

abc-like 发表于 2008-10-13 07:42:10 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表 ( A) m& g5 J( h4 L* s

4 M' o- A* {# S% i+ }8 Z- N) H2 d  N+ E, e# R% P; j6 ?
显卡的风扇讲真
9 x& ]" g' K& Z! p- Y9 u( a6 i  f
* q# d8 b7 ^! U. s. I$ M/ ?积尘过多坏是试过的
$ C) ], c, \' s' m+ M$ A( z2 J1 v. M( E4 [7 X
我買的要卅幾元, 幾元都係錢!!!

abc-like 发表于 2008-10-13 07:43:28 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表
8 s4 O) w: t% w( V% g( o. {
8 b5 x7 f) J$ ]* g- I; ~% c甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!
清完塵都係好嘈

yjb338 发表于 2008-10-13 12:09:25 | 显示全部楼层
用水冷就没尘啦!

123下一页