[社区发布] (高达30周年呈献)MS动画图鉴-Gundam Seed C.E.73 Stargazer篇

freedom246 发布于2010-5-18 20:20 3964 次浏览 45 位用户参与讨论     [复制分享主题]
名称:MS动画图鉴-C.E.73 Stargazer篇
8 ~$ A& y) }; v2 h7 n5 j格式:MP4(DVDISO转MP4)
* f- \& d0 v6 p3 L' `' ]* k; T字幕:无
9 z& G. ~9 l0 A6 O4 A分辨率:720X480
  P% g4 g& }5 M) d% ~; z+ m& c6 I3 D: r大小:97M9 A1 _1 h5 ~( `1 c' @3 M4 V9 a
又再上传多一个!!
/ l4 b3 H8 L& B& M( ]( a& Q- O- O DVD_VIDEO-4[20100518-1905370].JPG - x* O' h8 |( J) q% ~' J  _
DVD_VIDEO-4[20100518-1916461].JPG ) }, k( r  I* H6 L5 a$ L
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(45)人评论

freedom246 发表于 2010-5-18 20:21:09 | 显示全部楼层
下次可能就系正篇了!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:31:20 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??
/ u5 z5 w7 S% g1 ]2 s$ G6 p2 |将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你

freedom246 发表于 2010-5-18 20:36:50 | 显示全部楼层
观星者,漆黑突击??
, q3 |( m7 Z% f' B+ n将每台机体嘅每个片段单独压缩再上传啦,哈哈哈哈~做死你
4 C: A/ G: y; ?, w' yaubert22 发表于 2010-5-18 20:31
6 Y9 o2 h' F1 u( |! ?
; S& u  I5 `/ y3 x5 P- U" X
' b: ?6 ?1 n7 r# b! _8 ?; G
每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!

aubert22 发表于 2010-5-18 20:56:57 | 显示全部楼层
每个单独可能仲好传,不过睇起上来唔过瘾,剩低既就系多,所以以后先算咯!!! n3 D) n' _: G+ }0 n0 X" h$ x: v
freedom246 发表于 2010-5-18 20:36
/ v" y$ h( q! c) |$ n  t
8 J! c8 x* c. M' S: |2 H: Y  P
. t% a) ]# j' e% g$ p3 a
    好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~

kevinchan 发表于 2010-5-18 20:57:48 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!如果全部放晒我谂应该係好大工程,纯支持先,thanks

kidhitomi 发表于 2010-5-18 21:01:07 | 显示全部楼层
谢谢分享~~
+ |* \, E3 ~! R5 I收下先~慢慢睇

freedom246 发表于 2010-5-18 21:03:11 | 显示全部楼层
好传,但唔好压~重复动作太多~~一直碟就差唔多成百个片段~
- |8 [$ s8 Z# U2 h# d; p" qaubert22 发表于 2010-5-18 20:56

3 @! L, v5 j) D$ k2 |2 n
& E8 Q: V" i; Q" \) R/ ?3 E4 l$ ^
  D7 k3 c4 ~8 _! |8 \! ^+ `/ J系多嘎,不过一直碟无成百甘多,六七十啦,不过都好烦,得闲稳1,2个出来压下就算咯!!

Ling1988 发表于 2010-5-18 21:36:49 | 显示全部楼层
是中意的话!几大的工程都唔是问题!楼主辛苦啦!

eegbook 发表于 2010-5-18 21:42:38 | 显示全部楼层
好劲好型吖,第一张,单系睇就已经帅到晕啦。

ctd1987ly 发表于 2010-5-19 03:04:52 | 显示全部楼层
30周年,应该仲有唔少!

kental 发表于 2010-5-19 05:53:48 | 显示全部楼层
慢慢收,反正甘多机体系度!

1234下一页