[粤漫动画] [TVB 配音] 幽遊白書 1-112全集

bobo0755 发布于2011-8-29 08:11 6750 次浏览 63 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
名稱: 幽遊白書 1-112集
  m! q  y' i0 Y* x+ {. `
$ T6 z! _8 i" G; D* a1 \9 S+ N9 ^語言: 粵語
. ^  n7 l. I. m% R$ m7 t% I" a6 q- m& \
大小 ; 15G左右" j/ e" {0 \- n

8 U  K; m9 w4 I% l* H+ X( u; y) ?- ^单集; 100-130MB
4 v% D# v- \1 E4 ]. f- M2 ?8 e2 n$ Q, _( v/ S% y6 ?
【故事簡介】 吾洗讲我想大家都知咖啦  讲都多余的~~
2 S; u& [" P. v/ Q- ]; g. N, ^: G! U1 N5 D% h6 E
% k1 d/ E2 a' |  g3 @# H" @ QQ截图20110828180527.png $ m( g8 e: h& V
QQ截图20110828180538.png % }5 F( h0 Y6 u& Z3 W* j0 C
7 k) f$ s" b/ a* Q QQ截图20110828180554.png
" Y7 `! C" l8 m9 h, l' X' Q- ~
0 E" T9 \/ }* z: J6 a( ^
  i! _4 Y( e4 o# N# ^4 k: H 957096D03111C3294750983BEC4EBF25E9FA421A.torrent (200.9 KB, 下载次数: 232)

已有(63)人评论

kevinchan 发表于 2011-8-29 08:26:31 | 显示全部楼层
论坛有合成版下载,我谂好多人都唔係几中意bt下载

kental 发表于 2011-8-29 08:40:23 | 显示全部楼层
收藏下先;小容量可以考虑

stain 发表于 2011-8-29 09:38:43 | 显示全部楼层
BT有点难拖,纯支持!

lwj23 发表于 2011-8-29 10:01:41 | 显示全部楼层
BT离线可秒,不过已经收左合成版~~

bobo0755 发表于 2011-8-29 10:16:35 | 显示全部楼层
论坛有合成版下载,我谂好多人都唔係几中意bt下载# y1 S2 w7 @3 O9 f5 w( H
kevinchan 发表于 2011-8-29 08:26
8 d' W5 O- q* J3 y0 E# D4 B
$ }$ y5 ~5 O! d4 m* t) G2 Z. W
4 d. ~) i, f' O( ~2 q  n" k7 a
    我最钟意BT个了  可以满速~~~~

asd123456 发表于 2011-8-29 10:26:13 | 显示全部楼层
自己做種的?

エツクス 发表于 2011-8-29 11:08:24 | 显示全部楼层
BT对我嚟讲真係唔得,成日下嘢都係时不时係0嘅

Mikkukan 发表于 2011-8-29 11:23:45 | 显示全部楼层
15G...汗。。。 如果系相聚一刻就下

kevinchan 发表于 2011-8-29 12:50:03 | 显示全部楼层
我最钟意BT个了  可以满速~~~~
" x1 H& m7 r- b! p4 dbobo0755 发表于 2011-8-29 10:16

2 ^5 W9 m; w8 F& `2 B0 v9 ?( G8 H# \' L
% Z+ Z% M& c3 V! f& m6 J6 @6 J' Z8 w) C2 Z
    主要睇个种子多唔多源囉,多就冇所谓,少人做源嘅话就真係闭翳了

235795561 发表于 2011-8-29 14:54:20 | 显示全部楼层
已经收左个30几G噶合成版了

bobo0755 发表于 2011-8-29 14:54:54 | 显示全部楼层
主要睇个种子多唔多源囉,多就冇所谓,少人做源嘅话就真係闭翳了
+ K1 m3 x1 b+ ]: y5 e$ q' ikevinchan 发表于 2011-8-29 12:50
7 @  c- m+ u" N) z3 {

* T2 m3 O1 `: Y( X+ k8 \+ M* B) A
0 r7 y0 s" x: S4 f6 [0 Y    我有迅雷  吾怕  我两个五百二的移动盘 都装满了  百份百满速