[其它更多] Dude, let's join Dollars!

timaousi 发布于2010-7-9 21:36 1257 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今天浏览到一个非常有趣的网站。5 J7 ^( y& `$ I1 ~6 X
如果不挂代理的话,貌似速度会非常慢,估计很多功能也不能用。' W7 g, Y# b% j6 v) q0 b1 S
相信不少人看过[无头骑士异闻录],对里面的Dollars一定不会感到陌生。我也不知道Dollars是指美元还是Colorless.....但是,这个组织居然出现在网路了!好像是3个月之前诞生的。: o) n8 I$ J& A/ o7 I' a
% m# G, o, Z+ G. [+ A- I& F
4 K1 g3 x$ B# y5 ?% f
' _% R$ s1 R: s( s$ D" B, ^/ S

. X8 H. @  ?3 S% |5 o6 Z) F( J网址就是第一图的:http://www.dollarshome.webs.com/ 首页登录不需要密码

已有(14)人评论

maplep 发表于 2010-7-9 21:43:07 | 显示全部楼层
看看

基拉杰特 发表于 2010-7-9 21:43:07 | 显示全部楼层
是视频网吗?

maplep 发表于 2010-7-9 21:44:41 | 显示全部楼层
是视频网吗?
  k, E* ?: t5 y基拉杰特 发表于 2010-7-9 21:43

' x6 i, d' K3 @  C& |
: ?+ m5 V7 |( u7 V同一时候一起回。。= =

timaousi 发表于 2010-7-9 21:45:28 | 显示全部楼层
是视频网吗?
8 h$ ^' t4 i! f8 U7 q基拉杰特 发表于 2010-7-9 21:43

" C: X4 S+ A& j+ u2 m8 k0 Z9 B+ \! z0 ~# O' z
1 Q6 ]) ], f* c  b& @4 q# x
    唔系視頻網啊!你入去睇下就知道噶啦!

基拉杰特 发表于 2010-7-9 21:45:54 | 显示全部楼层
同一时候一起发。。= =" Q, C  d" S, D
maplep 发表于 2010-7-9 21:44
" C  c$ n/ e. _9 o, Y+ u
5 t" N; j+ N' A+ p* Q: \

9 I! K+ y5 Y( u  a. e/ e    所以很悲剧,竟然只抢到凳

lovepx 发表于 2010-7-9 22:24:30 | 显示全部楼层
个个入嚟水~我都5执输

457092973 发表于 2010-7-9 22:42:02 | 显示全部楼层
N久都入唔到出

kevinchan 发表于 2010-7-9 22:43:57 | 显示全部楼层
无兴趣,唔睇啦

timaousi 发表于 2010-7-9 22:44:42 | 显示全部楼层
N久都入唔到出- a# \$ Q8 u/ ?; W! `, [. F' s
457092973 发表于 2010-7-9 22:42

* X6 M" z7 S. I3 i8 X/ M* _: u+ E
8 G# B! q( y$ C) d我沒問題啊!可以正常入!或者你試下用代理上啦!

kental 发表于 2010-7-9 23:03:54 | 显示全部楼层
呵呵,到时可能真系出现一个甘噶组织呢!不过绝对唔会好似异闻录入面甘噶情况噶

kanatam 发表于 2010-7-9 23:04:05 | 显示全部楼层
咩来的??睇你写都唔 知哩个网有咩用

12下一页