[其它更多] 毒顯常常積塵死

abc-like 发布于2008-10-12 08:30 3074 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!
* g- @& w! h8 T5 `7 s$ d) I
$ W% N- \4 V* z5 y' O' n有冇得救

已有(32)人评论

Kiver 发表于 2008-10-12 11:56:05 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-12 08:30 发表 % W/ s! s! Z& X0 M: _- _* P2 L
又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!5 Y* Q5 N6 i. o9 A- b
0 e+ e* Q$ m7 t' f: n
有冇得救
6 U4 T! D1 |7 Q$ D2 ~$ o& A# J

+ w1 R* a; b6 ~$ a" y7 H7 H6 Q. E有风扇的地方就积尘伽啦

ttsti 发表于 2008-10-12 13:31:22 | 显示全部楼层
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

熊猫仔 发表于 2008-10-12 13:39:08 | 显示全部楼层
我张显卡个风扇都坏左个啦~依家呢个用左半年左右,貌似又准备坏啦!

Kiver 发表于 2008-10-12 16:06:45 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 13:31 发表
: Z+ f3 w) N8 F' e) S买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

2 P  }9 M4 ~! T4 _; \# O
1 w5 f* E$ i& {) G/ Y! H( q9 D显卡的风扇讲真
" o5 H2 R4 r8 u5 ~! N- {2 V8 W, U8 A% @- j
积尘过多坏是试过的
/ N3 ?, x: U  U# h& v
3 S$ ]8 x  c7 l# m. L5 B' D9 D不过就几元钱换过距又有好计较啊

ttsti 发表于 2008-10-12 20:29:18 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表
5 a1 A+ n# `! L( P; Y( u
+ {5 E( {+ b+ ]1 j7 Z% o8 M' j  A' {
显卡的风扇讲真
% U: |: ?+ g2 ?+ x2 M9 n- ^& Q3 t6 C/ M2 e  }. b
积尘过多坏是试过的
  R7 g' V7 d: n, `" R9 A
  b) l! [# x+ [3 @! b不过就几元钱换过距又有好计较啊
- P. K5 C' Y; A1 r+ k: p. Q
甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!

Kiver 发表于 2008-10-12 21:26:12 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表
2 @& U: D( ^6 a+ I9 D' [- f8 E: N; m8 q. g
甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!

/ c' y" z$ Y. k1 t3 }8 H2 Z; p1 C) g; |+ q: O/ q% F5 J8 S" l8 ^
我都有清啊``~' g$ k+ X0 I/ r& N' o6 e( i8 o

6 y# g$ H! p) C" ~" P) g我的主机比很多人的都干净的了

gal 发表于 2008-10-12 22:00:03 | 显示全部楼层
买吸尘的工具

遗忘爱 发表于 2008-10-12 23:34:32 | 显示全部楼层
原帖由 gal 于 2008-10-12 22:00 发表 ' v; Q& D5 [3 I5 c* ~# P
买吸尘的工具
, F) q' |: E: u& f* z
4 r& \6 |9 s6 b" \

+ n' m$ K! X1 S咩工具?

abc-like 发表于 2008-10-13 07:42:10 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表 " A, z" g, X) q% @+ l4 _
% I& Q! p; ^- Y$ t' C3 O0 Z$ G1 ]

+ k# [7 n: X* }0 ]" i显卡的风扇讲真
  ?: G/ K, K3 F) S) E& ~4 @' N* U
( Q) D& B8 I  f9 o5 J; M: D' m积尘过多坏是试过的  M' Y' O" n) \% W, Y# \7 ^

4 N! C$ c. }7 i0 j. |" G% \/ c不过就几元钱换过距又有好计较啊
我買的要卅幾元, 幾元都係錢!!!

abc-like 发表于 2008-10-13 07:43:28 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表
* q; |! x. h: n& G6 ^  V2 `3 W( w( h8 l2 F) K) j
清完塵都係好嘈

yjb338 发表于 2008-10-13 12:09:25 | 显示全部楼层
用水冷就没尘啦!

123下一页