跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤漫动画] 【自SEED】【新機動戰記高達W】【1-49集】【粤语】【RMVB】[下完的朋友帮忙做下种]

xuguoyi 发布于2008-6-24 14:14 53582 次浏览 546 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
lyz4733 发表于 2008-6-24 19:52:37 | 显示全部楼层
全套纯粤语就支持下啦. 0 F& A% c4 o: W( @
8 O( E4 G( ]0 m; ?# T! p0 ?. `8 A
补收新货换返旧档了.
Laputa81 发表于 2008-6-24 19:56:18 | 显示全部楼层
请问喱个vcd粤语版喺唔喺tvb配咖???
6 i2 y% J- t( ^& u" l. y; n) e4 N' L6 K8 C. e
喺就发达咯·~~~~
1 {4 |: F$ r1 K  I; |4 ]( Y& M) C7 D  d# D/ n. ^8 ?5 h
超钟意新机动战记!!
xuguoyi 发表于 2008-6-24 20:04:44 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-24 19:19 发表 + B& u! u/ c2 h6 N9 u
是VCD粤语吗?[em40
- M% q7 h% h/ U$ V& v/ i
系呀!呢个就VCD粤语版!
/ U. D2 _* e* q# c( M, Z. b8 ~我N年前买的,我以前上传过1-9集,因为无空,所以无上传后面的……
7 }/ r( ?4 b: l5 m$ r现在有空就,将1-49集,一次过上传!
% k, ?4 S: g8 U! {; IRMVB,640*480,V10$ z+ G6 H  ^0 K, e1 U6 S$ z& b
' I9 I: b+ l& S) }! k; G
xuguoyi 发表于 2008-6-24 20:11:24 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-6-24 19:56 发表 7 \  N# q' F( I% p
请问喱个vcd粤语版喺唔喺tvb配咖???7 l5 w4 e  Q7 k# ^0 o- f$ `
  Y' z  U" b0 N  }) `; P+ l
喺就发达咯·~~~~6 J* }( N. G5 t8 k

, y) g. u# O, a" |# n' w# B超钟意新机动战记!!

( N2 Z5 d5 m) D( D# l4 {) t  p1 S/ l7 s) P" A$ T  A
呢个唔系TVB粤语!
平常心 发表于 2008-6-24 23:37:48 | 显示全部楼层
只要画质好同系高达一定收,几时有人合成?
平常心 发表于 2008-6-24 23:40:34 | 显示全部楼层
原帖由 wjr5200 于 2008-6-24 18:24 发表
- s  _  j) }! u& c5 u/ P: |仲有F91      、0083等

& O1 b! Q4 G) X1 G+ j: kF91好似没粤语???
1 b+ b( s1 G6 R* C6 Q; n
. z* t4 A0 M, g7 A  X( |0083一定没粤语,我留意多年,
遗忘爱 发表于 2008-6-25 00:57:23 | 显示全部楼层
绝对支持哈~~
kidhitomi 发表于 2008-6-25 02:03:11 | 显示全部楼层
这个终于出粤语啦!!
; X/ X& f  Q# z1 G6 l" M: L8 i! n8 X ; b+ j& n; `/ n7 {  U
不下就假啦!
1 C7 ?- ?, P% A  C# \多谢分享~
) @8 X$ [: F+ I5 Q$ g
netasa 发表于 2008-6-25 06:57:39 | 显示全部楼层
嗯,利利娜我要收!! W我觉得最好睇嘅一辑。
ks128 发表于 2008-6-25 09:06:36 | 显示全部楼层
W应该都无TVB的粤语了,不过呢个都吾错噶
ygwwei 发表于 2008-6-25 11:49:55 | 显示全部楼层
W啊,超经典!多谢!
ygwwei 发表于 2008-6-25 11:59:05 | 显示全部楼层
想要G高达粤语啊,唔知有无人有呢?