[动漫讨论] 大家最喜欢《守護蛋精靈》中哪个角色??

達茲 发布于2010-11-17 20:04 2080 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
8 L4 {0 ~4 p3 E8 b+ ?7 S2 q# w7 j0 S- ^# U6 [5 O, w' k& X: \
大家喜欢《守護蛋精靈》(守護甜心)中哪个人物??
3 l$ p+ e4 C7 ~  D( W( ]* i, D
  \" y& K% D" o我最愛真城璃舞,在第32、40集被她傷心的表情萌到了。

相关帖子

已有(27)人评论

小恩 发表于 2011-1-15 06:34:16 | 显示全部楼层
亞梦最可爱~

小小星 发表于 2010-12-4 12:16:51 | 显示全部楼层
好似没看过,一般都是女子看葛,男的好少看吧

seiya 发表于 2010-12-1 12:45:06 | 显示全部楼层
我中意唯世!!!!!!

moschino 发表于 2010-11-29 00:35:24 | 显示全部楼层
我中意空海,抚子,当然抚子男装个样都好杀食!!

cancomcom 发表于 2010-11-18 13:58:06 | 显示全部楼层
沒有哪個特別喜歡!!!

as499383231 发表于 2010-11-17 22:39:56 | 显示全部楼层
回复 8# 漫步雲端
: I! ]) Q- D8 v9 A  H( p& _! Z: `: D/ w& T2 a
我真人版噶咩,点解我稳唔到

zerosd 发表于 2010-11-17 21:06:31 | 显示全部楼层
亞夢很可愛!~`

Ace0210 发表于 2010-11-17 20:54:00 | 显示全部楼层
剛才睇過在綫視頻了
* B8 H5 T! Q; p% x0 d" R    + o$ `+ J$ W8 u; j1 E: a
三件豬扒響度吹水 點解好整唔整要整真人版
3 d: v2 Y6 V3 T6 a4 f3 ]2 l8 p漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:48

% S" s: C" W7 j. i' E) Q* T/ J+ s
2 O; d( i- {: h3 U) @7 _: I$ V  t8 S8 ]: g. x2 i
就係因為甘4 u: M7 r- {8 V  g
我放棄左守甜

漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:48:06 | 显示全部楼层
你睇過一集就知啦6 x- L' E( O' H( Y, y' c
所以如果tvb做
  z9 O, I7 A! W6 J# X都會del左真人果part
% B: D# K" i9 T* G廢是有人吐血身忙$ X" Y0 W* C! t5 `/ n1 T
Ace0210 发表于 2010-11-17 20:41
; T$ B5 s& {. N" r3 u& c
. U6 H& n) }3 j$ O
剛才睇過在綫視頻了( c' {: f$ _! A) j  h0 l' J9 y" G
    & Y( Q# T4 y* a" b
三件豬扒響度吹水 點解好整唔整要整真人版

Ace0210 发表于 2010-11-17 20:41:24 | 显示全部楼层
一睇到真人版就馬上關了,然後去廁所嘔 5 I* W7 z5 L7 P2 ]
原來要等10幾分鐘先入正題啊/ z( `, Z: C* o7 N* T0 |
漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:37

7 H2 R9 T3 Y& a- \9 Q! a" j/ @# u% b/ ]5 p/ @0 g

' o$ J/ D3 k$ j2 I& q" D
: @$ }% H! y: h1 m& |你睇過一集就知啦
& W- c2 j4 R$ }, T& W3 [  b所以如果tvb做
+ e; H) t/ ~$ n, S  J% P' b都會del左真人果part
/ I0 w7 T2 j3 p廢是有人吐血身忙

漫步雲端 发表于 2010-11-17 20:37:54 | 显示全部楼层
你唔係唔知第三季8 v1 M( n& l$ l% w9 n
開頭幾分中有真人部分系度唔知講咩+ F1 _( j1 I' n! Q4 f5 L3 K
之後先入正題
! l; s! ?2 V4 ~1 vAce0210 发表于 2010-11-17 20:33
. s. W# _/ B$ v
5 p' ^$ B2 Y$ S1 ?, y: d
2 g- y- l' A0 z. h
    ) w; X) }" ?& Q4 M: R
一睇到真人版就馬上關了,然後去廁所嘔
/ i: p) y/ ]9 K2 @/ s# ]* f原來要等10幾分鐘先入正題啊

123下一页