[社区发布] 新手报道!看到这里的粤语电影实在太多,但积分好像也很麻烦!

wies 发布于2010-7-6 23:50 4223 次浏览 38 位用户参与讨论     [复制分享主题]

已有(38)人评论

kensonzh 发表于 2010-7-11 16:43:48 | 显示全部楼层
我也弄不懂那些积分的

852370229 发表于 2010-7-10 22:59:49 | 显示全部楼层
加油,一起努力

kevinchan 发表于 2010-7-10 22:02:50 | 显示全部楼层
无紧要,热闹总比寂寞好,唔好封我就OK啦!呵呵
4 r- k& O- F( t- uwies 发表于 2010-7-10 21:25
4 E( c+ v. n8 E6 \9 }
: ?$ Z# y' z2 p

; a# x0 T4 }1 r" ~+ j    唔犯错系无事嘅,放心

wies 发表于 2010-7-10 21:25:53 | 显示全部楼层
5好意思..水咗你张贴
7 `6 U- M* l; S: X5 l9 klovepx 发表于 2010-7-10 15:47
2 O9 G/ g* b# k% S3 b

! A6 F& V2 q, ]4 |0 S# C) V/ ]' T- g! \; h" f; z
    无紧要,热闹总比寂寞好,唔好封我就OK啦!呵呵

lovepx 发表于 2010-7-10 15:47:30 | 显示全部楼层
听到呢两条靓仔对话好温馨咁呀7 d0 n, S* K& V7 v2 ?
wies 发表于 2010-7-10 15:33
: [! |0 a: Q8 Z9 g! @; s
8 y' D6 _( U: k0 h% A8 ]
' {& D. k/ w+ T5 I
    5好意思..水咗你张贴

lovepx 发表于 2010-7-10 15:46:49 | 显示全部楼层
我记得啦,当时我见你个注册时间咁早,所以无永久封号,果然你依家返来了,天意啊0 f% v  T* H4 K1 W
kevinchan 发表于 2010-7-10 15:07
! U7 Y* ?2 u+ q* b
" R3 e( O% f3 a+ z

! T  O& R! i  [8 L0 y% ~, n! z$ F9 {    以前5玩论坛...不过依家都正系来粤漫社..其他得闲睇下就算

wies 发表于 2010-7-10 15:33:17 | 显示全部楼层
听到呢两条靓仔对话好温馨咁呀

kevinchan 发表于 2010-7-10 15:07:23 | 显示全部楼层
我记得係老虎处理 好似封咗几个星期  \9 C( }/ T8 {
lovepx 发表于 2010-7-10 14:53

5 t/ a) x6 Z& n% k) P: `
& k* g, L% Y: z) X+ @+ w# R* F
    我记得啦,当时我见你个注册时间咁早,所以无永久封号,果然你依家返来了,天意啊

kevinchan 发表于 2010-7-10 15:05:43 | 显示全部楼层
我记得係老虎处理 好似封咗几个星期
8 _/ a* X: n; L5 z" flovepx 发表于 2010-7-10 14:53

! @; e% t4 T& w0 k! v6 {; v/ ?* ?" o; n8 D$ P; l' q/ n8 L

b; w5 {! O; e/ h    我意思系forever,学你话斋,旧事不提比较好,呵呵

lovepx 发表于 2010-7-10 14:53:34 | 显示全部楼层
我估唔到我咁仁慈,竟然无封呢个号= =,,,,,哈哈. w3 X8 I, ^8 N; r" h& O
kevinchan 发表于 2010-7-10 14:48

# a9 b3 P. {8 P' ^  _' J2 G1 S% G# b6 ^5 @( J) S
( j' ]4 }5 F& b3 g7 W6 Z
    我记得係老虎处理 好似封咗几个星期

kevinchan 发表于 2010-7-10 14:48:56 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 3 d$ r2 X8 s! g! S: E- n* C
% I, x8 t3 c. `7 u

/ K0 N( E/ d) F' X0 |6 }: f    陈年旧事就5好讲啦
) a" [; i, A6 w. {% o# F, ilovepx 发表于 2010-7-10 11:23
) n) t" B4 z, I+ H% p
# i: n( M; d% Z  M
9 Z3 X' F+ n0 d7 `# Q
    我估唔到我咁仁慈,竟然无封呢个号= =,,,,,哈哈

1234下一页