[动漫百科] 今日大收获啊~~~

eay 发布于2008-10-5 18:09 2652 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
话说今日系ACG漫展噶最后一日·~~~身为宅族噶我,呢D咁噶盛事我梗系会去扫货啦~~0 [$ ^' u" D0 i% f- q1 M3 M  `
下面系一堆好爽噶高达$ X8 x# [; p; R% {0 s/ H7 g0 l
圖像020.jpg 圖像021.jpg 圖像022.jpg 圖像023.jpg 圖像024.jpg " ?9 p6 i0 l4 d7 H4 g1 H
& O% C. r' H4 s: u

; p0 S* U% [: n( g. X0 [$ @2 e 既然系漫展~~就梗系唔少得COSER啦~~~
4 F% p1 o: \0 m# V: z+ D下面系我发现都算系可以噶COSER
# M  G; L3 `. S) w( r) [1 c 圖像025.jpg 圖像026.jpg # [. r+ ]! ^% c3 E' M7 |
# R( G8 P# j- \+ @5 t
% i% _( u/ G+ o4 A5 W. V1 Z0 b$ Z/ G
既然有靓女就梗要有绿叶噶扶持先显得区睇地娇美啦~~~话说今日有N个反串人士系我面前走来走去...明显就唔想我今晚吃饭啦~~~. S* u) X, s7 f2 b' M
不过最恐怖噶都系外国版阎魔爱。。。成日系我面前飘来飘去·~~
# V3 T1 H2 m- U0 A
6 H& B% D* M9 ]2 j( ]* o+ W以下系恶魔版团长大人~~9 v. }" e4 F  u- y5 E
6 \4 q  Y8 a: ^% b- ~$ t3 j. `6 K2 }7 H, |/ C

; Y% l/ \- o+ t9 x 不过呢~~都好多靓靓女仆呢~~~3 U& b; `8 w- S& W% h$ _; c
; X' q' U3 E+ [" o( k: d
圖像030.jpg 圖像028.jpg / }) a" T7 n8 L* ]  f

' i( {2 U/ z! L9 G; d  p) [9 K  b# M% O, N8 U
我有见到D靓画~~同影左Dcosplay决赛噶相~~7 [% L* b; a8 e
" T' L. C/ g% U/ J; q2 _" ~8 I
20081005377_调整大小_调整大小_调整大小.jpg 20081005378_调整大小.jpg 20081005379_调整大小_调整大小.jpg 20081005381_调整大小.jpg 20081005382_调整大小.jpg
' H& N) K1 a+ H' C# q7 v, D! `7 c- C, U2 @1 d/ `
# t) V" a  e, ^* Z) v4 q
. H6 j  L! c0 ^1 T; k
最后呢,我相信大家都见过我真人~~~最后就发一张比大家睇下啦~~~~/ D& u' j  |  X7 t) H1 @- n

# s4 D" O$ z1 k7 c, Y 圖像031.jpg 1 ^/ J! \- D2 Q' `0 X' ?
8 I) [8 Q" {# k8 }. ~+ F5 |

评分

Kiver + 40 + 1 精品文章

已有(29)人评论

jame17 发表于 2008-10-28 23:16:21 | 显示全部楼层
我都有去,收获唔少,祈待下一年可以办得更好了!!!

ronveray 发表于 2008-10-28 19:30:07 | 显示全部楼层
个高达好型啊!我超喜欢啊!
1 e7 z- k6 S, a7 l* U& s% N好型啊。。。。。。。。。。。

kluntan 发表于 2008-10-13 20:46:35 | 显示全部楼层
真系几好收获喔

eay 发表于 2008-10-13 00:12:11 | 显示全部楼层
又送左好多野比人- -。。。搞到穷晒~~~~

eay 发表于 2008-10-13 00:10:18 | 显示全部楼层
补翻一部分战利品噶图片先啦........呢排真系好忙,我又发现呢张贴噶人气真系无敌低: T* W' v& \6 c# L: T$ X

- ]5 _0 ?8 W) n. C% O+ P; R3 s- x6 Y- f* ~/ R  c. ^) p0 W
圖像029_调整大小_调整大小_调整大小.jpg 圖像033_调整大小.jpg 圖像034_调整大小.jpg 圖像035_调整大小.jpg 圖像036_调整大小.jpg 圖像037_调整大小_调整大小.jpg
9 P: t# b4 a  [( X2 u
" w; Y( r, w" d. }+ E( K

eay 发表于 2008-10-9 11:42:03 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-9 09:29 发表
- L! }, G, o  |, w7 d9 v8 S0 R' s. a# W
* m0 o, f5 M" O! A
那就应该向世人露下你的宅男样吧

, o* p0 `: w2 i, Y3 y$ M6 U5 j( k5 Y8 s) y
你都睇到我个LOOK系几颓噶啦...

qw6621238 发表于 2008-10-9 11:13:27 | 显示全部楼层
手信

Kiver 发表于 2008-10-9 09:29:37 | 显示全部楼层
原帖由 eay 于 2008-10-9 02:34 发表
8 A) P3 N+ ^7 a5 N7 c% q  P7 ~9 L4 n- R0 D6 B
+ |8 u1 `: w6 s, z7 ]
" R$ v; n6 z5 w7 |. |/ }
无。。。边有啊~~可能你未见过我噶宅男LOOK者~~
+ s, E5 u7 P) J& M& `2 A' r# n

; ]' s5 `' C% a; f# r那就应该向世人露下你的宅男样吧

eay 发表于 2008-10-9 02:34:12 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-10-7 23:50 发表
( [/ C/ [0 `- N: P4 n  F* l" ~點解你好似變咗樣咁嘅
# d+ q' W6 w* i$ s6 t% [

. i$ Q( r& `$ z
% D5 g$ D9 i, h. z" R  U无。。。边有啊~~可能你未见过我噶宅男LOOK者~~

佐為 发表于 2008-10-8 23:34:37 | 显示全部楼层
..............., _5 J- V! P7 C8 @# u1 B. V

# W  Q) T  S8 ^; G$ O7 T不懂得欣赏你的高达.............
% ~1 V, U9 p8 ^  H: `( J' @
+ u' y9 _4 M2 ^, a  y2 {. ]被pai飞......................

ks128 发表于 2008-10-8 09:29:05 | 显示全部楼层
其中倒数第2张的合照,值得研究

123下一页