[吃喝玩乐] 可悲的超级低能骗子!

yjb338 发布于2008-9-1 11:22 2303 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(27)人评论

Kiver 发表于 2008-9-3 10:13:23 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-9-2 23:16 发表 / X4 I9 p; W5 H) L, M
初中就用郵購 冇咪算囉~!唔買lu
8 k6 h* ]! h  ^4 c- O  \1 Q; \2 y! p
3 m+ ^9 m- y$ [: I& u

) w  p5 e/ R' v5 `7 q初中吾俾用邮购伽?

abc-like 发表于 2008-9-2 23:16:25 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-9-2 22:02 发表 4 y2 s7 _3 o5 `* x6 y% ]9 ]
/ v$ o7 J- w' `% Z% k  Z+ m
/ u/ a) [" w5 I- C( d7 ]8 `
* T" T/ Y1 t9 ?7 C& `4 W) g- `
我读初中的年代
6 L' i* p5 K. k5 K% b, ^3 J
$ g) e& j5 z( Q9 E% f4 S, T现在仲边有依D资料啊`~3 @3 m) _/ e. Y

, l( G: ]" F, }( R1 d
初中就用郵購 冇咪算囉~!唔買lu
, W) r0 k3 h6 E& J9 t

Kiver 发表于 2008-9-2 22:02:37 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-9-2 21:29 发表 3 u9 N& J% S, J7 [8 \/ Q
好嘩~!給資料我!我要、我要、我要!!多少折 (我祇懂到批發中心, 祇打8折 )
1 R+ o5 O5 m  f+ v4 C

& `: D, w4 z0 e0 K' v" N* [! X
* P4 F' ?( Z1 G( D1 O; h我读初中的年代
  {+ @5 ], o9 |( g6 g  I" N
( \: Y7 B" x6 U; y现在仲边有依D资料啊`~( H+ H) e: E! f# l% M

5 }* S4 y' ?* m& C4 x! ]

abc-like 发表于 2008-9-2 21:29:01 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-9-2 16:35 发表
4 ?$ p) d! z% [! [% t  V4 F; D( M8 g' _
! S5 S+ B5 g; H' Z
我直接同出版社订的啵~~~
好嘩~!給資料我!我要、我要、我要!!多少折 (我祇懂到批發中心, 祇打8折 )

Kiver 发表于 2008-9-2 16:35:34 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-9-2 16:34 发表 ! a2 o' n/ Z! o; k
安唔安全同便不便宜?冰間最好??

7 |9 A$ V$ n0 ~: A
, E( r( m; W3 r$ u8 }. j我直接同出版社订的啵~~~

abc-like 发表于 2008-9-2 16:34:49 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-9-1 23:23 发表 3 `: r9 R% F* {7 r7 d' S

/ m, b( d9 k: }
1 P9 J- R2 t1 o, t; \就是读书年代邮购D书咯
安唔安全同便不便宜?冰間最好??

平常心 发表于 2008-9-2 13:23:24 | 显示全部楼层
讲得太明没用,一句话,我为我生存,

alexhus 发表于 2008-9-2 09:57:38 | 显示全部楼层
最近我嘅迅雷都系咁啊。。。我屏蔽咗佢啦。。。

Kiver 发表于 2008-9-1 23:23:09 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-9-1 23:10 发表 + x7 p: J. Z' b. b& l$ }
老細有冇郵購書啊?有冇好介紹??

0 r! S# d- i4 t. w9 p7 r6 S
2 M( |+ B8 L( ~/ n7 x8 u. E就是读书年代邮购D书咯

abc-like 发表于 2008-9-1 23:10:47 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-9-1 21:11 发表
: i1 M, K( w4 o' k8 o/ l0 r$ I& X
0 ~6 \" L& {% R. d+ X) r$ K  B* T( `( Q4 o  S
当然都没有这个防范意识
" r! g* R2 E2 N/ T4 D* X* ]& L* q% H
$ d/ v) _; D1 x( O且同时这个中奖与我平时成日邮购相关连
老細有冇郵購書啊?有冇好介紹??

Kiver 发表于 2008-9-1 21:40:55 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-9-1 21:17 发表
7 ~& j! m6 G: B: I, R3 X经济案,输咗买屋番乡下,自己败家,与人无由,丑事吾放便讲明,
, X4 c: [/ [' `3 A3 |: b

3 }, c. ?, ^4 z0 N: @$ Y$ X真系俾你搞到一头雾水咯

123下一页