[吃喝玩乐] 去沙滩玩要带D乜

瞓々身 发布于2008-7-14 15:24 5946 次浏览 61 位用户参与讨论   [复制分享主题]
又放假了,今个星期同班F去沙滩玩~除左衫裤鞋袜,仲要带D咩啊
' {/ n: V& d7 w; Y6 k两日都系沙滩度会闷SI噶喔,有D咩新IDEA可以参详下咖~?
' g! ~8 S) ^5 M仲有啊~我唔想变左旧炭甘翻黎吖!

已有(61)人评论

lxch99 发表于 2008-7-21 22:45:15 | 显示全部楼层
真好······

abc-like 发表于 2008-7-21 22:43:17 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-7-20 20:44 发表
- ^4 k$ s" n; X! D. i3 I6 F蕉蕾未食過····
" [0 s. h( C, u$ L
香蕉樹各部份中,蕉蕾及蕉頭亦是可口美味的食物

AWP 发表于 2008-7-20 20:44:06 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-7-17 23:03 发表
' ]  c" I8 f: _" `6 U有人淥老虎大頭
  V' U5 C1 p1 J) g" W2 F& p好好笑架! 都唔知係咪睇我地, 先至用老虎大頭去食ABCD餐; Z+ E9 x* C5 D+ v
多肉小菜
# J" m* m! F. g9 n# q4 [+ i: I/ R# q
) M) _3 U! ~, e; o: ?. j2 B有冇食過蕉蕾?? 識唔識整?
蕉蕾未食過····

AWP 发表于 2008-7-20 20:41:35 | 显示全部楼层
記得帶我去...........

quill 发表于 2008-7-20 00:06:14 | 显示全部楼层
你就好拉~~有得去见沙滩,我甘大个女都无见过啊~~~" Y2 z- ~  R6 }8 J% ^

* d6 p# z. G- F! U- p8 t) i* Z真噶~~~我地讲就讲得多去旅行,其实真的去的地方就得澳门同香港罗~~~+ L  E* C: Q* G) a0 O# Y1 ^5 q. P2 X9 j

. y9 P4 W: Q) Z真系晤明啊~~人大了,好象连去个旅行都要考虑得太多了

abc-like 发表于 2008-7-18 00:01:55 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-17 23:30 发表
9 f. @4 d1 G( b9 B; ^! j蕉蕾???听都未听过~~~~~~~~~~
2 Z" p% n/ m+ |
$ E" \7 h) Z7 n3 N有个老虎头可以食霸王餐噜◎!!!~~~

% O1 k( L- D# |% ^9 X睇丫~!! L- K! y+ n  T, A! b
http://www.dreamxt.com/bbs/thread-57387-1-1.html; e5 p9 {: |7 S/ u& s
最好頂至

熊猫仔 发表于 2008-7-17 23:30:01 | 显示全部楼层
蕉蕾???听都未听过~~~~~~~~~~
' E8 K  F) O  J/ Z# b8 ?% m1 K
9 U( U1 m% F4 G- l' e' b' s有个老虎头可以食霸王餐噜◎!!!~~~

abc-like 发表于 2008-7-17 23:03:57 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-17 16:52 发表 * p) k/ l: q9 R2 u
0 G; v3 o/ ~2 Z. U' _3 \& S

5 n6 a# W  u1 ~+ p$ E4 K唔知有无人录影呢~~~
有人淥老虎大頭1 u  @% W7 K# f8 X6 B0 b% R5 B
好好笑架! 都唔知係咪睇我地, 先至用老虎大頭去食ABCD餐
/ l5 ~5 c- u$ ]! F8 b7 l多肉小菜 + V( P! ?" M* r  @9 U% H6 _
- l# I& ?" r9 @  _% T
有冇食過蕉蕾?? 識唔識整?

Laputa81 发表于 2008-7-17 20:39:27 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-7-17 16:53 发表 , X% d- ?  b, y/ @; ~
/ E6 k* A4 s0 z

8 `, ]" T% }+ b$ q4 _$ `去厨房拿扎米 米可以去咯!!!~~~

; ~( L+ j0 i$ k: }2 c6 D/ B. ?0 W3 {: v5 e! S* v

- [( i8 s" q8 d- t. e' B7 y1 ^: r' @( y* ]3 C4 `$ ?* T% \

1 j9 i* O. P8 G' v) k& n喱个答案好~~~~

熊猫仔 发表于 2008-7-17 16:53:39 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-7-17 13:02 发表
7 I6 c+ a: Y( n- D% _  p吾知几时有米同有个MM同我漫步沙滩,
* d7 m! R. G( `
8 X) H9 ]. U  ^' V3 {% Z' L' u
去厨房拿扎米 米可以去咯!!!~~~

熊猫仔 发表于 2008-7-17 16:52:00 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-7-17 11:01 发表 + ^8 X; N) L6 X
喺高清台度登ABC廣告...

. H; `) z8 Z) r0 k  b! V; c' X
1 S' X" \8 K1 E+ e/ C, P唔知有无人录影呢~~~