[每日闲聊] 唔通系我蠢左?

瞓々身 发布于2007-8-30 12:56 1582 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
好耐无都上过论坛啦,呢次上黎,觉得论坛靓左好多啊!!: Y6 @/ A  D- q2 ?" n# p
不过~不过~好似有D野变左甘嘎,唔系系我蠢定点喇,好多功能我都唔识用嘎! 1 t& j0 m# `, }$ F: _
又睇唔到有边个在线喔,以前有框框列明晒边个边个在线噶嘛,宜家咩都睇唔到嘎,有D唔惯添!

已有(22)人评论

Laputa81 发表于 2007-8-31 11:01:51 | 显示全部楼层
原帖由 瞓々身 于 2007-8-30 23:04 发表 0 k; e) O- i8 R6 S1 y

5 s) _; J9 }2 B( z# L! x
, r! v& A* c' o4 k! c3 C9 H: {有咩甘好笑啊,笑到你甘嘎样~
) k* [' t0 [% p% B/ m5 L

' b( P5 E# s0 j8 F7 T! a+ b
/ [9 \0 A) A: f: f% y4 r7 O
( F! w6 c0 t6 M9 p# A无乜唔妥啫~~~~
熊猫仔 发表于 2007-8-31 02:24:38 | 显示全部楼层
浪子回头金不换~·····依家翻左来米得咯!!!
benzhu 发表于 2007-8-31 01:12:09 | 显示全部楼层
蒲多D就唔蠢架啦~~。。。
quill 发表于 2007-8-31 01:09:22 | 显示全部楼层
你甘内无翻来当然拉
' ~0 \: X7 y- i5 G% s3 T. \, n  Q' V; a  u* n6 _" P$ v9 m
慢慢来拉,挂住做也都要得闲上来看看噶
stop 发表于 2007-8-30 23:29:24 | 显示全部楼层
哈哈~因为有聪明的我系度嘛~蠢小小无所谓拉~
瞓々身 发表于 2007-8-30 23:04:20 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-8-30 20:08 发表
8 X9 _. u( J1 S/ \+ b一开始我都睇唔惯~~~( O- H" C% d4 D7 g
, g: O4 Y/ N5 A% a3 I8 F7 w; v
用多几次睇多几眼慢慢就惯咯~~~~/ B+ i" T) R) U( z; [2 B( k

- s! }( o; B8 B) S人总要接受新事物···········
% D' r' S" Y: {+ [: r/ B9 m

0 a: M+ y& W; I- u6 y有咩甘好笑啊,笑到你甘嘎样~
瞓々身 发表于 2007-8-30 23:03:37 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-8-30 19:40 发表 : f, x: B% D$ y& W. k
点解甘样讲自己啊!

) }; p3 |- {- j( j( ^4 x; E# j+ c8 S& ?7 y  T) {; L: w7 r
呵呵~你好衰咖~甘样话人
瞓々身 发表于 2007-8-30 23:03:05 | 显示全部楼层
原帖由 kiraljq 于 2007-8-30 18:05 发表 % N, ?3 h+ [( [: A4 l$ L2 u: O6 L
而家都可以睇有咩人在线噶~~
9 x! p5 D! x* v' v9 s/ E

1 ?6 p4 h! u) `0 E有咩??边度啊?
Laputa81 发表于 2007-8-30 20:46:45 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2007-8-30 17:50 发表 ! t) Q6 J* Q2 T, }8 O! b" H
我泡坛子几年,就只灌水,其它吾识,我仲蠢,

; J. B& F* K, @+ b* R) c5 s( ?- Q, v$ O5 Y2 u
9 I5 {6 i- }3 W9 Z* G
5 z; I" G8 a8 G0 u+ |( f
都唔喺吖~~~; t% D) d% l' j3 k' _

1 Q8 p5 O  H7 `+ k+ c. b都见你有自Seed动画啊~~~
liyuwuhen 发表于 2007-8-30 20:35:04 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2007-8-30 17:50 发表 3 g4 X0 y8 U8 Z
我泡坛子几年,就只灌水,其它吾识,我仲蠢,
# x) r9 S3 g* L
0 M+ c" q; i$ A0 Z4 F8 h5 C7 y

$ f  a/ e- F3 @7 P$ N# n4 x( ?2 D彼此彼此```其他野都无点理
Laputa81 发表于 2007-8-30 20:08:54 | 显示全部楼层
一开始我都睇唔惯~~~  ?9 ^% z$ q- A* Y+ Z0 B! }
, h# U8 p: a* Y) q
用多几次睇多几眼慢慢就惯咯~~~~1 O6 S3 _. U; P3 X& U
# n% [- r* l( [" W) E5 Z( ?: q
人总要接受新事物···········
12下一页