[讨论]各位对男人打女人有咩睇法啊?

恋海 发布于2005-11-29 21:44 1885 次浏览 33 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(33)人评论

swfantasy 发表于 2006-1-24 19:54:04 | 显示全部楼层
找妇女协会!
stardandy 发表于 2006-1-15 19:03:38 | 显示全部楼层
係打就唔啱啦~~~~~~~~~~~~~边个打就边个唔啱囖~~
Laputa81 发表于 2006-1-15 17:21:57 | 显示全部楼层
<FONT size=4>咸鱼番生!!!</FONT>
AK 发表于 2006-1-15 08:12:02 | 显示全部楼层
做乜又顶翻上来啊?
kuangjie 发表于 2006-1-15 06:26:07 | 显示全部楼层
<P>wo  wu da nv ren</P>
wayko3434 发表于 2006-1-15 03:39:05 | 显示全部楼层
恋海 发表于 2005-12-2 01:34:22 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>索k小兒科</I>在2005-12-1 5:46:52的发言:</B><BR>
  Y" |9 ~# _) G, J+ y' e<P>賤骨頭唔打唔得 係番去清朝睇過 女人衹係男人附屬品   ok ?</P><BR></DIV>
7 _3 w! k. v8 [  Z3 _<P> 4 J& n* D  G! ]) g! w1 P7 n! k$ h
<P>咁你系米即系认同咁嘅做法系啱,以家唔同以前,男人女人都系人,系平等嘅,点解要话女人系男人嘅附属品,有无想过若身份调换,你会有咩感受~</P>
leungch 发表于 2005-12-2 00:28:26 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>索k小兒科</I>在2005-12-1 5:46:52的发言:</B><BR>( |) i) }4 g5 c' J2 I& o3 v5 k- Y* _
<P>賤骨頭唔打唔得 係番去清朝睇過 女人衹係男人附屬品   ok ?</P><BR></DIV>/ W% q- ^0 p! t, X: i# f
<P> 5同年代就会有5同嘅社会形态,你5好5记得现在系21世纪,如果系清朝就梗系无问题拉,现在就好麻烦拉</P>
mc238 发表于 2005-12-1 19:10:56 | 显示全部楼层
<P>我喺斯文人,绝对唔打女人,如果发生吵架,吵得好兴,我绝对会调头就走人。</P>
" r. T6 k0 S7 }1 ]: y7 |0 A' M<P></P>
索k小兒科 发表于 2005-12-1 13:46:52 | 显示全部楼层
<P>賤骨頭唔打唔得 係番去清朝睇過 女人衹係男人附屬品   ok ?</P>, ^/ |2 u( M/ p& M0 f5 F
joker_joe 发表于 2005-12-1 05:16:34 | 显示全部楼层
基本上雙方也不應動手,暴力根本就不是解決問題的方法! \* J0 A0 C% W- y5 t. \
用武力制勝本來就不是一件好事
123下一页