啱啱见到个叫红枫叶嘅人,係咪红枫嘅MJ嚟嘎??????

zerro 发布于2005-3-12 07:19 2134 次浏览 65 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(65)人评论

唔知 发表于 2005-3-14 04:43:06 | 显示全部楼层
<P>人红无得讲,</P><P>玩得小号多啦。</P>
蜘蛛侠 发表于 2005-3-14 04:20:03 | 显示全部楼层
<P>红枫..佛山同我甘近..得闲去黎倾下啊~~</P><P>我开车只要10分钟就到啦......</P>
AK 发表于 2005-3-13 20:17:06 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-3-13 0:31:51的发言:</B>! Q4 M- E/ q9 P1 T3 @7 M2 D. {

, _, B1 A9 |5 K6 ^# d4 B* {* ^' G
3 f1 O( y4 U1 `# w- o<P>你摆明係度呃钱姐。。。。。。。。</P></DIV>
2 p/ Z. \/ G  C7 u! [8 d<P>我都悟想的啊!唉。。经常有问题自从红枫加左个野之后我经常要重新登陆啊!烦到鬼甘</P>
3刀流 发表于 2005-3-13 09:27:39 | 显示全部楼层
<P>mj是什么意思啊??</P>
zerro 发表于 2005-3-13 08:31:51 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>aakk8866</I>在2005-3-12 18:38:20的发言:</B>
6 J: K3 _! S7 U1 c6 n& t+ T* w$ L  P6 I/ U; {9 x
<P>晕啊!点解又会一贴变甘多贴的啊?红枫我学埋你D衰野添!</P>
  c- [+ N+ [% i, w<P>我建议可以自己可以删自己的贴!!!费事甘麻烦啊!</P></DIV>
" b: v% ]; ^5 V( R! Q' H- d<P>你摆明係度呃钱姐。。。。。。。。</P>
Kiver 发表于 2005-3-13 08:21:20 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>天空</I>在2005-3-12 20:52:40的发言:</B>
  v2 d/ u! }6 v4 O甘都吾系成日得闲去架~~~一个星期得2日~~~点都吾会用好多~~</DIV>. l# t8 b9 M6 D* {) L% N( B
<P>小数怕长计.....; M' ?6 b" L3 W( b3 G/ m
<P>你好有钱
4 k* g4 }7 D; o, v5 ^<P>赞助一下我啦</P>
Kiver 发表于 2005-3-13 08:20:21 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>天空</I>在2005-3-12 20:03:25的发言:</B>$ O. d; z4 |7 J: V  @. z8 J

) l0 T# v( T4 i) ~8 A
* k+ r+ W: e( x4 l: q5 k. o; ^<P>介鬼介马咩~~~我试得d女仔一系就成日挂住读书~~`一系就成日行街沟仔都吾愿系架脑前坐30分钟啊介绍来有鬼用啊~~</P></DIV>3 z2 Q8 f2 E% \6 s. L6 Q9 S5 p* V
<P>D女仔这么主动的...
: B" o7 H' G( C; B0 M<P>为什么现在不出现在我身边呢??</P>
zhou7250i 发表于 2005-3-13 07:34:43 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>zerro</I>在2005-3-11 23:31:15的发言:</B>
1 D. Z0 \9 G/ Y  R3 X8 D: G9 L/ y

( _5 r* N/ X! A6 v<P>红枫年轻有为,有一百几十个人暗恋佢好正常姐。</P></DIV># h# j$ l. ^- D  D2 Q9 w8 J3 M
<P>擦鞋啊,</P>
唔知 发表于 2005-3-13 06:13:31 | 显示全部楼层
好耐无上,原来发生咁多事。
天空 发表于 2005-3-13 04:52:40 | 显示全部楼层
甘都吾系成日得闲去架~~~一个星期得2日~~~点都吾会用好多~~
ekj 发表于 2005-3-13 04:44:09 | 显示全部楼层
咁有 $ 成日出网吧......咁冇问题啦.....