跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] (轉帖)[宮崎駿系列4部][紅豬+側耳傾聽+哈爾的移動城堡+龍貓][HDTV-TS]

mcnynbajay 发布于2011-1-5 23:24 8631 次浏览 126 位用户参与讨论     [复制分享主题]
hecatcat 发表于 2011-1-9 23:05:10 | 显示全部楼层
回复 65# ET0-0 ! U  g: V( q5 `! G
0 {1 s" }4 U( U; {. ^( e

2 |3 O+ d$ U( R" d2 v    屋企个细路睇完话唔知讲乜,咁咪谂住播粤语俾佢睇啰

kanouxu 发表于 2011-1-9 16:16:14 | 显示全部楼层
回复 1# mcnynbajay
5 N: r- M% B5 _- K4 \2 N* Z" k' y' U
( G5 V! X+ ]: p  W' B- ]
    正吖~  好经典~  回顾回顾~~~

sbsofuk 发表于 2011-1-9 10:56:10 | 显示全部楼层
收藏!!!!!!!!

ET0-0 发表于 2011-1-9 06:55:46 | 显示全部楼层
有人放粤语音轨就好啦3 r3 ^$ U/ j6 \; M4 u
hecatcat 发表于 2011-1-8 21:23

: g/ N& ]* B# ?# V8 N3 M1 }) w
! ~: ]+ G' Y" s; l
) H- p4 d9 r0 i# F    你想要咩

hecatcat 发表于 2011-1-8 21:23:43 | 显示全部楼层
有人放粤语音轨就好啦

qpl59 发表于 2011-1-8 20:52:01 | 显示全部楼层
宫崎骏作品,绝对支持!

mcnynbajay 发表于 2011-1-8 06:26:11 | 显示全部楼层
唔知道点解我的会声会影音频滤镜用唔到一开滤镜就软件关闭 唔知道系咪小左个文件呢
3 Y, x; H0 n% Z, E, h% mET0-0 发表于 2011-1-8 05:54

- K: c) G1 }+ Q+ b& G我用開的第11代都系甘了,想打開音頻濾鏡就自動退出的~~原因未知~~反正唔影響操作!' ]8 W- M+ @- F9 h- @1 b. x, c
各位早晨吖
. s1 S6 R! z( c3 c6 M$ mET0-0 发表于 2011-1-8 05:51
% c0 V. b3 C2 t
乜咁早了~~O(∩_∩)O哈哈~我照常通頂……$ S' T6 z4 F2 T5 [2 O; |' I# K

/ K  V: P5 u8 w# X# I
甘就5清楚啦  S: Y3 L# I. S# E) b) M% v$ B
之前系PT站有人話燒吾到: R! G. x: f. a) O
之後先知....電腦上的46G,不等於碟的46G...今次出既天空之城 ...! S5 v/ C3 k- Z, _+ @
help6288 发表于 2011-1-8 01:15
% g. l0 z7 `3 y1 W& M9 u; Z
系喔,碟的容量比率系有差別的~~梗細左D的~~哎~~我都系唔清楚了~~反正無燒過BD盤的~~真的用唔起了!繼續用硬盤保存先了~~

ET0-0 发表于 2011-1-8 05:54:32 | 显示全部楼层
唔知道点解我的会声会影音频滤镜用唔到一开滤镜就软件关闭 唔知道系咪小左个文件呢

ET0-0 发表于 2011-1-8 05:51:23 | 显示全部楼层
各位早晨吖

help6288 发表于 2011-1-8 01:15:27 | 显示全部楼层
邊有了,連特典都系46G的~~涼宮同高達的正片都系BD-50的,而特典應該分開的~~第二只碟

1 e1 f# k6 l' B1 s- `+ j1 G% i# ]2 V6 h- W$ @

: q9 _( W: \; [+ j7 R
6 }/ a! J* d. I6 ?" D甘就5清楚啦
# ~/ O& L7 n( Y  J5 c  N" v之前系PT站有人話燒吾到
) q0 D4 k" W. F3 x' U之後先知....電腦上的46G,不等於碟的46G...今次出既天空之城用BD50 吾夠位燒錄
8 l& C7 {7 ]3 n3 ]. Z1 I! M) T因今次係用一種比較特別既碟

梦之星际 发表于 2011-1-7 23:29:11 | 显示全部楼层
但系我系DVD度搞出来系两种语言同时系音箱度喔 点转为分开呢
* c. ~6 [, Y* ]; f  e# c; FET0-0 发表于 2011-1-7 23:20

: p- _7 _3 M2 E( ^6 |0 g& E3 ^. C- b5 ~6 Q$ F* H: w
; I0 ^; x7 ?# I) k
    系播放器声道个度转为左声道或右声道就得了

ET0-0 发表于 2011-1-7 23:21:21 | 显示全部楼层
但系我系DVD度搞出来系两种语言同时系音箱度喔 点转为分开呢