[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2922 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
bingott 发表于 2021-4-2 23:11:56 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-2 23:033 u, A  `- J* z$ h6 P. F
呢個,要等人哋得閒先加得到嘅

+ u+ g! U0 J; P  a# [5 }2 S希望可以完成任務

mkdi 发表于 2021-4-2 23:03:38 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
. C" k4 T$ L3 C* B6 c* i- l我加人家唔知人家會唔會加我

- o9 Q) v$ T* e* K- D呢個,要等人哋得閒先加得到嘅

mkdi 发表于 2021-4-2 23:02:58 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:23, y4 z0 B9 `& `) ^1 Q6 c' m+ c
你试试才知道~~
- k( j. a" \/ [5 o6 \* R  N* \9 |4 F' s# P
我也答不了你

$ o6 g4 y% o1 l: q. y- h其實,理論上可以。不過,為咗做任務而解除好友有違加好友嘅道義

bingott 发表于 2021-4-2 22:52:04 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 22:51
( P- p) L- W+ g0 T$ |無記錯的話,加咗會有消息通知
5 e; ~. S; l2 E6 L
系會有消息通知我 不過我加咗好多人 先有一個通過
* e5 D' c% y% x. z/ k6 U- l$ R. x; y: J/ Q. m9 E
可能人地唔知點會無啦啦加佢

vyea11 发表于 2021-4-2 22:51:07 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
$ a" O+ F7 \7 U% Y, g4 n/ k6 J我加人家唔知人家會唔會加我

+ m3 V3 `4 T$ y/ E0 k/ D: N7 S3 ^無記錯的話,加咗會有消息通知

bingott 发表于 2021-4-2 22:44:06 | 显示全部楼层
我加人家唔知人家會唔會加我

vyea11 发表于 2021-4-2 22:28:59 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:23
8 v7 h7 p; X0 R你试试才知道~~
8 ~8 v0 |* l, g9 }4 }* x5 m' A$ E7 T( g
我也答不了你

& ~' |( u! c9 M( W( S1 w1 s5 M  \! }3 K多謝回覆,咁我就試下啦

Kiver 发表于 2021-4-2 22:23:43 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 21:16
$ C& ^* x/ O. K# \但我的等級己經很少人有,
# f0 `) a! F( M為了增加成功率,解除全部好友後,
& u2 O# H& ^; C0 C/ r跟著申請任務後再請求好友,
+ E( ~$ i, y  i" u; s" V
你试试才知道~~
/ r6 c+ r# ~  q- \' t4 P
/ Q9 A( k& b( V% F( n0 `8 k+ \我也答不了你

vyea11 发表于 2021-4-2 21:16:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 13:059 O0 K6 ]. o& ]/ P
其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已5 B, \4 P0 V& \$ m, V: T' V
5 ~" [8 C0 W; U" L2 g
我已经解除了任务的限时设置

2 |' Z! I4 [& ?# o6 D& @. a9 D但我的等級己經很少人有,
2 S4 m8 Y* T: s. @為了增加成功率,解除全部好友後,& ]9 r2 w& z6 _6 x+ {2 @" h
跟著申請任務後再請求好友,
5 {" H% Q9 @# X8 L  C! D* h咁樣做可唔可以啊?

shiraishi 发表于 2021-4-2 20:18:19 | 显示全部楼层
其实我都唔知如何任务

Kiver 发表于 2021-4-2 13:05:40 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-2 13:02
9 |1 D7 B2 ~) [2 @! J$ L是限時,所以解除全部好友,之後申請任務再重新加好友,咁樣得唔得啊?/ v, M2 h- k, m5 B$ G$ y/ f- A
唔明白等級相近是咩意思?
- m/ |$ q7 x1 |0 m' H# K( b看自己等 ...

- y0 D; k0 j/ X3 e其实这样写,只是大家等级接近,对方容易通过你而已8 y" `: S, i/ d
) ?& W8 T; G4 {- E( T0 D0 q
我已经解除了任务的限时设置' m8 ^0 U* J% n) _1 S
0 R0 }1 X  y- K. q
加够就可以领

vyea11 发表于 2021-4-2 13:03:04 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 10:12
% L/ }3 ^6 s# _0 P你添加,也要别人同意才计数的
" `' D: R  P" ~
依個我當然明白