跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉載+繼續衝刺][羅密歐的天空 Romeo][DVDrip][外掛音軌][01-33話][全集完]

mcnynbajay 发布于2011-4-27 20:57 6033 次浏览 61 位用户参与讨论     [复制分享主题]
audition 发表于 2011-5-2 11:50:17 | 显示全部楼层
我都唔睇噶

inber 发表于 2011-5-1 23:08:17 | 显示全部楼层
個個加咁高3 D/ B% k! a( Q6 j; N
整到我有D唔好意思

エツクス 发表于 2011-5-1 21:48:07 | 显示全部楼层
继续顶起,我喜欢

maplep 发表于 2011-5-1 20:16:38 | 显示全部楼层
人气好高,好多人买

cancomcom 发表于 2011-5-1 17:26:20 | 显示全部楼层
小時候很愛看!!!

asd123456 发表于 2011-4-30 12:14:40 | 显示全部楼层
dotmu   分太少,要系依度罗资源了.

bill203 发表于 2011-4-30 00:06:48 | 显示全部楼层
实在太经典啦,多谢楼主分享

happyh2h 发表于 2011-4-29 22:01:57 | 显示全部楼层
南瓜酒,系当年亚视下午6点半播放,佢系橙路结局后紧接住播出咖动画。唔记得系唔系梁翠茵主唱op,首歌 ...
, H; j1 B/ {8 ~; |+ H, I* I3 v; |marcofeng 发表于 2011-4-29 13:30
( L9 T( Y) g7 H- `

, n3 e2 B% N7 E- @9 c& s5 I5 M: y! o% W6 y0 b

1 r, \7 S1 H$ @$ C   我应该无睇过啦,以前细细个对ATV 有点偏见,极少会睇ATV的节目!
) Q  ?. g5 |  h" B% O你仲记唔记得  梁翠茵主唱 的主题曲叫乜名?!

marcofeng 发表于 2011-4-29 13:30:10 | 显示全部楼层
南瓜酒啊,只是昨天上传第18话粤语音轨的时候发现之前传左有无共享,所以贴出来而已,无乜其他意 ...
. O( K# a( l  [6 u# ^happyh2h 发表于 2011-4-28 21:16

0 u3 A# q; G% q. _9 P8 U: z, M
3 k. ~4 x7 \/ O: u9 S3 ~
. h! L$ J. N( n* k' a. K  Y' Z南瓜酒,系当年亚视下午6点半播放,佢系橙路结局后紧接住播出咖动画。唔记得系唔系梁翠茵主唱op,首歌拍得住原版日文op。真难得你有呢套动画,多谢上传。

happyh2h 发表于 2011-4-28 21:16:42 | 显示全部楼层
%>_
. K! l& ]: I* {$ S5 smcnynbajay 发表于 2011-4-28 12:41

; b: v" n/ ?" \
! A) t* d" t' {1 A# s1 o: Q( J  t# }& s' W/ j
    南瓜酒啊,只是昨天上传第18话粤语音轨的时候发现之前传左有无共享,所以贴出来而已,无乜其他意思!百度话,南瓜酒以前ATV播过的,不过我就无印象啦!

最爱粤语 发表于 2011-4-28 17:13:12 | 显示全部楼层
有系  世界名作啊  ,好啊,一直想稳翻成套的,宜家 再收藏  多一套先

漫步雲端 发表于 2011-4-28 15:43:56 | 显示全部楼层
銀河戰警,你唔系合過嘅咩
: L  x% D- e4 l6 ddvdrip的8 d  o/ C' m; x
而家合bdrip的?, e' H! v6 ?" J3 m& ?/ q
! r; m/ j" k' G
己知道原因- t/ b8 U2 n/ l) |
iamaboyandog 发表于 2011-4-28 13:50
) d8 w6 @2 T5 J% n7 x

! o9 F; M3 x+ \
# Q' _/ t. m- z我以前用錄影版合過 今次用靚音頻合過多一次,片源當然系bdrip啦