[其它更多] 毒顯常常積塵死

abc-like 发布于2008-10-12 08:30 3062 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
abc-like 发表于 2008-10-13 07:42:10 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表
5 g4 i  |! g- I+ Y* U  Z
6 j4 S# i, J+ T; B6 t- U$ S1 x- H+ [' B8 h; r& B9 ?) e6 C
显卡的风扇讲真
; n2 [& U- y" X# }3 [$ }. z* w4 a  t* G0 R
积尘过多坏是试过的
, r+ I% V  D/ d& R  A2 Y% X2 \( B$ [( |) |, q5 E6 g
不过就几元钱换过距又有好计较啊
我買的要卅幾元, 幾元都係錢!!!

遗忘爱 发表于 2008-10-12 23:34:32 | 显示全部楼层
原帖由 gal 于 2008-10-12 22:00 发表
+ a$ d# i# L8 X- d6 J6 O% P3 k买吸尘的工具

9 H/ x3 \5 A3 z6 O- Z% q. |' e! z, j( z* `

) I7 a! p9 S1 a% p' d) P咩工具?

gal 发表于 2008-10-12 22:00:03 | 显示全部楼层
买吸尘的工具

Kiver 发表于 2008-10-12 21:26:12 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 20:29 发表
& L1 q+ N( q% ~% ]( k3 h- V  J/ E# E0 ]+ I6 W" _4 d3 ^) @
甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!
/ R. y1 t# E2 F3 t) H
8 k9 E7 q* l1 v/ v) j
我都有清啊``~' z5 u  \* F, S7 p6 r% q& T8 l
$ P- ]% H; y0 N+ Y
我的主机比很多人的都干净的了

ttsti 发表于 2008-10-12 20:29:18 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-12 16:06 发表 8 H; W1 @% `/ Y' s

t' r' e. F) c$ \4 k5 A1 n5 E; C7 F; b( ]5 l4 r7 ^
显卡的风扇讲真7 n! D; Y, R( Y; I% U

4 S3 x5 ~0 [; {1 f) _; l/ @1 K积尘过多坏是试过的2 g/ ?% A+ A+ c1 x( c
8 u. f8 R; q  [8 z
不过就几元钱换过距又有好计较啊

/ L% d, R) X) f; r# p9 \4 l甘就讲明你地吾爱机了,我几个月会清一次灰尘,部机都长命D!!

Kiver 发表于 2008-10-12 16:06:45 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-12 13:31 发表 ) o7 \  C  |& X! A
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

1 D; |7 i. @7 d- A. J+ H, m" F
0 K4 {* \1 Y" T  H显卡的风扇讲真/ y# w9 {' v. g/ l$ Q3 S0 v+ X
# Q) g1 E* j! t: A% L/ s
积尘过多坏是试过的
( `& i( k3 r% ~- H
! J4 i) g  C' ^不过就几元钱换过距又有好计较啊

熊猫仔 发表于 2008-10-12 13:39:08 | 显示全部楼层
我张显卡个风扇都坏左个啦~依家呢个用左半年左右,貌似又准备坏啦!

ttsti 发表于 2008-10-12 13:31:22 | 显示全部楼层
买过甘多张显卡未坏过风扇,吾想积尘买水冷罗!!

Kiver 发表于 2008-10-12 11:56:05 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-10-12 08:30 发表 8 Y3 E" F0 W* P9 A( V3 P
又壞1個貴既風扇仔, 係咪毒顯都會肺積塵(燒)架!!
0 Z- O8 H* c/ g, x# U* E) x3 u. _# k$ W3 |! w" \/ P' M
有冇得救

3 b. B* C, I4 H: A2 q+ |% C/ Y3 X+ Y3 j! o, b' k/ t% g6 P$ e7 q
有风扇的地方就积尘伽啦