[其它更多] 至F好友我曾經任務失敗過,請問如何成功完任務啊

vyea11 发布于2021-4-1 21:24 2924 次浏览 50 位用户参与讨论   [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-4-3 19:37:50 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 17:20: _2 u+ s4 E  A
聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊
& d1 a; B6 H' }1 ]) c4 s
唔记得了,11年噶事了

vyea11 发表于 2021-4-3 17:20:42 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-4-3 00:448 B. t5 w2 T2 `& Q6 d! R- c! c
你要俾D信心自己
4 W4 v* ]* b- l
聽講你成功完成好友任務,過程是點樣架,是否一定要用道具咭啊

vyea11 发表于 2021-4-3 12:44:00 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 12:22
! f- C, p4 l" J4 \  n( q今天在弄粤漫云台机子的维护!!
  z/ z, K4 Q6 O3 ~6 f+ U
* e, C+ y$ |6 z1 S! l所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务 ...

N! Z% h4 [6 D( G噢,唔該你解答,我會再努力多一段時間,真係唔得的話,到時再找你啊

Kiver 发表于 2021-4-3 12:22:31 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 11:012 T0 M$ D' x- I; V; [* {4 v0 q  c
所以先問究竟點樣才任務成功啊
! D9 y. @2 e* w7 ]1 d( k2 ^
今天在弄粤漫云台机子的维护!!: c' [  e* ~2 y
# p4 E! D; |8 j5 U# r4 Z
所以暂时都冇法解答,真的冇法完成,我只好撤消这个任务

vyea11 发表于 2021-4-3 11:01:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:441 f7 e: q* q; l3 D0 d! I% Q& Y
你的好友数又的确是3了

0 x* N7 Z1 ^1 A% P7 M0 I所以先問究竟點樣才任務成功啊

vyea11 发表于 2021-4-3 11:00:45 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 10:44
% y7 f# m# I0 M吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?
1 q3 a& s, O& w6 u$ n. l, s7 S
我確定是先解除全部好友,再登出,又登入,跟著申請任務,然後開始請求好友啊,唔通一定要用3次道具咭先得啊,咁的條件好奇怪啊
回复 支持 0 反对 1

Kiver 发表于 2021-4-3 10:44:49 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 09:59* `8 Z; R  q4 j7 a4 x9 c' N4 w3 f
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依 ...

7 U1 B- Y' u) d* c你的好友数又的确是3了

评分

pusacg.org + 10 我在3月已將樓主拉入黑名單

Kiver 发表于 2021-4-3 10:44:18 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 09:59
. q8 s; k. \. F/ k% O6 ?* Q# A我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依 ...

' ^3 I  a( I( L  a) Q, @吾通个任务发傻的!!!。。。。对方确定通过你了?

vyea11 发表于 2021-4-3 09:59:34 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-3 09:34: [" Q1 k# _7 Y% i( Y* [0 S
你申请左边个任务??
1 s+ a# a) A+ l$ F) K
我申請是至F好友,剛查咗,暫時有三位加入,等級唔係同級,分別是我的上個一級和下個一級,但詢查任務依然0%啊,唔係話等級相近就得咩啊?很奇怪啊。

Kiver 发表于 2021-4-3 09:34:15 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-3 07:36
2 n; z4 ~, Q* c1 o: e& d又有新問題,申請時,我見到如下,4 S# I5 s( _' F. B
        从申请任务开始计时,使用 3 次道具。
2 X9 F. C2 N' }* b, V# {! l您可以在帖子页面、日志 ...
! k+ k/ g+ }* P
你申请左边个任务??

vyea11 发表于 2021-4-3 07:36:29 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-2 22:23; {! _0 l+ J  W! D& l: \
你试试才知道~~
; a  v: r% Z1 B  L1 h$ o' [) K8 i* C
我也答不了你
, x9 K) ^9 q" R+ S$ i9 [
又有新問題,申請時,我見到如下,
$ I1 e8 Y& K! R/ V        从申请任务开始计时,使用 3 次道具。+ x% r. h* M/ e& w' D) o
您可以在帖子页面、日志页面、图片页面等使用道具,2 ~$ y! X4 ~5 G2 U" A* b1 s. x9 e' V
7 S+ m4 ], `4 c0 R
意思是否唔用三次道具咭,就唔能任務成功啊?

勇者罗兰 发表于 2021-4-3 00:44:23 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-4-2 22:44
. S/ Z3 k. L4 W9 k% X8 p我加人家唔知人家會唔會加我
2 ^+ X4 L. ^. I* x
你要俾D信心自己