[社区发布] [原創 ATV粵語] [機靈小和尚/一休和尚] [更新至57-58集] 完

漫步雲端 发布于2011-2-13 13:45 14348 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-2-14 11:39:14 | 显示全部楼层
咁你咪講比其他人知啵 而家搞緊魔道少年: V/ y! b% E5 {% P6 d# `1 J; U: o
漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:31
! t8 s6 l; s' G) M3 ]6 `

- W# R# X% ]3 n+ F8 v- S7 S
+ f6 k6 N; i5 d8 p$ U: K.....你當其他人都是盲的. T4 N: ?- @' U
6 G( [! X( k. r, X4 m7 c
4 V3 \& @' q8 s/ y3 F  H
話說你D評分....... - l( W$ h. g' }) n: T: n) A4 {
整到我好似好"姑寒"咁

漫步雲端 发表于 2011-2-14 12:08:39 | 显示全部楼层
.....你當其他人都是盲的
- t4 `( `! y0 h2 R5 y# D0 t  n( H; Y* d; M8 _  D
- V1 X+ W2 \( ?1 c1 w3 d9 b
話說你D評分....... # o& C; e2 Q. W( w7 x0 n
整到我好似好"姑寒"咁
7 H1 K: [7 F" w  {" D0 Uiamaboyandog 发表于 2011-2-14 11:39

+ H/ S6 P! e) R/ i- Z' h3 F+ T# O& \& N8 T# |

) a9 C3 j3 W1 `    + c% w* I# t- [- P
沒野講想搵d黎講啫,發得帖出黎肯定預左比睇人啦 你唔姑寒...
+ Q- }2 H8 _# Q/ c你已經好大方了 我都未見過你評分會超過64的

q3891 发表于 2011-2-14 18:10:25 | 显示全部楼层
我很喜欢这部  、属于希有资源吧。

slc 发表于 2011-2-15 09:13:18 | 显示全部楼层
有这种好事???
  r% t# F# W9 w  T2 [' W! m, d0 @2 y- F& S( Y: ]$ M! r0 F; Z
果然经典呀

QQ车 发表于 2011-2-15 23:27:53 | 显示全部楼层
在这边睇到,都要支持下先。

ET0-0 发表于 2011-2-16 19:22:43 | 显示全部楼层
睇截图好像唔系好清 唔知道下载落黎睇会唔会咁蒙呢{:5_337:}

22061952 发表于 2011-2-16 21:44:01 | 显示全部楼层
经典啊~~~~

aimir053 发表于 2011-2-17 00:12:42 | 显示全部楼层
此戏适合30+中坑收看

cimmy210 发表于 2011-2-17 15:43:40 | 显示全部楼层
经典嘢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HZEMEME 发表于 2011-2-18 10:04:20 | 显示全部楼层
老物了,支持

mig19 发表于 2011-2-18 17:59:02 | 显示全部楼层
特意注册回复,谢谢楼主,细时很仲意睇,吾知细路宜家睇吾睇

kidhitomi 发表于 2011-2-18 21:16:19 | 显示全部楼层
辛苦晒
; u3 j3 j- \2 b7 ~经典之作的粤语好过无
- H$ t8 l1 l% L1 `/ f! Q