[社区发布] [原創 ATV粵語] [機靈小和尚/一休和尚] [更新至57-58集] 完

漫步雲端 发布于2011-2-13 13:45 14345 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
panzcheng 发表于 2011-2-13 18:12:35 | 显示全部楼层
發帖需要有好大嘅勇氣的,加上畫質不好發出黎怕比人笑...呢套其實系受人所托叫我幫佢錄的5 s0 f7 u' L" }* F3 ~7 l
見反正上 ...' q; f1 \- {$ y; t0 W! Y
漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:16
1 V( |% `* l8 @: @; o% y" q

0 A) r) {. {; r7 Q+ n
/ K- L9 p$ F8 a" H    畫質確實唔系太理想~~岩系出面見到我以為系D老物黎的~~ 但系你祿左放出黎噶~~多謝都黎唔切喇!!點會笑呢......我地大陸黎邊條件唔好,無幾個人有條件錄........你D勞動成果一定有人欣賞的噶!!就算畫面唔好~有音頻都唔錯~~

alexhus 发表于 2011-2-13 18:14:39 | 显示全部楼层
呢套我见过国语全集,一直唔知有粤语,咁有就留番俾我噶仔仔睇咯,呢个系非常好噶益智动画,仲有成语动画廊都系。。。

myth1320 发表于 2011-2-13 18:14:46 | 显示全部楼层
點解會有番禺既字樣=.=

基拉杰特 发表于 2011-2-13 18:19:54 | 显示全部楼层
漫步自己录的,真是辛苦了

Batcat 发表于 2011-2-13 19:09:59 | 显示全部楼层
哇漫步有原創錄制啦!!!

lovepx 发表于 2011-2-13 19:57:56 | 显示全部楼层
應該其他錄影組成員有錄掛,遲下或者會放出都未定
6 h: y( F- {0 J# ?) B漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:10

- |9 o9 G0 }0 O8 T& S/ ]' l
# v$ c, j2 ?) k$ x* S- h3 z  ~- Y/ p9 ~4 P3 V
   HDC有人放了 ..8g几~

lovepx 发表于 2011-2-13 19:59:02 | 显示全部楼层
呢套我见过国语全集,一直唔知有粤语,咁有就留番俾我噶仔仔睇咯,呢个系非常好噶益智动画,仲有成语动画廊 ...2 p- s9 P$ _9 W4 u6 X" ]$ V4 I2 N
alexhus 发表于 2011-2-13 18:14
/ c- {0 R( X" B

4 t  h5 K/ s4 h7 J
# q5 Y) X# Z7 n6 D  ]( V8 |    几时结婚啊?奉子成婚啊?

漫步雲端 发表于 2011-2-13 21:14:27 | 显示全部楼层
畫質確實唔系太理想~~岩系出面見到我以為系D老物黎的~~ 但系你祿左放出黎噶~~多謝都黎唔切 ...
" V( i4 g* T2 x; O2 R- kpanzcheng 发表于 2011-2-13 18:12

. |: R8 r& @0 @  I& |! k4 \6 X: E& J0 R! l5 J$ X

( R/ D) I& f  |) O% A  [! u, y呢套野起碼都成20幾年囖,你話算不算老物?

漫步雲端 发表于 2011-2-13 21:18:10 | 显示全部楼层
/ B* D9 p7 R! z
呢套我见过国语全集,一直唔知有粤语,咁有就留番俾我噶仔仔睇咯,呢个系非常好噶益智动画,仲有成语动画廊 ...
& ~' w; Z% F- w# M, j/ p6 Talexhus 发表于 2011-2-13 18:14
! u# B- P/ z7 L' r1 g
/ d2 P5 v( {; [
! Z- B3 Y, y  U+ M% U3 \* G3 z
嗯...國語版土豆有全集,不過粵語版就搵扁各大視頻網站都沒...可能就得我呢個版本了

hikaruyin 发表于 2011-2-13 21:58:46 | 显示全部楼层
我都入黎支持下,不過我對呢套都冇興趣,所以都冇打算錄

无双MR 发表于 2011-2-13 22:19:50 | 显示全部楼层
太给力的动画片,不过小时候看的是国语版的.

mcnynbajay 发表于 2011-2-13 22:56:35 | 显示全部楼层
/ z2 H2 y% p- d& v. R* d
漫步真的鼓好大的勇氣發出來的~~因為都欠缺了前一半集數了~~
! Y9 T! R" ?3 }. g  \( o8 d' O. Y: l- `: H" g: G
我都想吐槽下,做乜錄哩集比上集差左嘅~~睇截圖,黑邊比上集多左喔~~好似位置偏移左- W% [; c% u* w' z

; U5 P& a9 U5 y1 Q仲以為暗地幫我錄添,但你開到貼,就成為你的使命了~~無得抵賴了~~
0 E$ M/ a9 `& E$ N8 e: b% @+ `6 J7 s1 x
睇左哩套野的OP,我先知道,原來張衛健果套乜劇了,忘記左名了8 {8 C* G7 N; N3 B& k( z' e
首歌系巴巴閉閉,巴巴閉閉,乜辯駁最流利~~