[社区发布] [原創 ATV粵語] [機靈小和尚/一休和尚] [更新至57-58集] 完

漫步雲端 发布于2011-2-13 13:45 14350 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-2-13 15:27:40 | 显示全部楼层
乜嘢十分愛?5 U4 N( t2 x0 ]0 M. U) A, Y$ |
漫步雲端 发表于 2011-2-13 15:24

4 f9 A; d8 B8 r& k6 |" s" q/ X1 P* t$ h

% t- H5 r: s0 G佢套電視劇囉
% u" z  S) k( D% @- S佢揾過錄多啦A夢個個會員幫佢的3 H4 y: e; I3 X' ^( ~, P# a
但系佢話對情情愛愛無興趣* N& K0 j3 A0 _1 t" F3 `
所以小L唯一可以揾的人就系你了

艾米尔 发表于 2011-2-13 15:29:49 | 显示全部楼层
哇一休哥啊( ⊙o⊙ )哇.....依出的确几冷门...hk果d的确冇咩人录...╮(╯▽╰)╭真辛苦啊...星期日朝早录..

gulliver 发表于 2011-2-13 15:32:20 | 显示全部楼层
沒辦法啦,溫度一低就會有噶啦, ^7 l" J" s6 D$ s

; v. `  `/ }' |9 `, g好克人憎9 A' f* o9 M, I) H5 X
漫步雲端 发表于 2011-2-13 15:23
- B7 L3 b* L3 R8 g

3 j5 m: D( m  P3 a, Z4 M/ j1 ^# q; c" K2 {, E
    总之就~不过我好小见你录也喔~最近搞紧边套动画啊?

lovepx 发表于 2011-2-13 15:33:56 | 显示全部楼层
乜嘢十分愛?
# ?7 |" C9 y5 {% Q3 X漫步雲端 发表于 2011-2-13 15:24

* Z+ D- J; }9 b8 u# W/ m7 p4 R; q( j3 G$ p2 A! f) R3 K1 ]

& o8 o6 ?0 w+ ?3 r0 \    电影咯~寻晚播~1600话冇录

漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:07:45 | 显示全部楼层
佢套電視劇囉' F7 A1 q, {6 V+ q, o7 I' r
佢揾過錄多啦A夢個個會員幫佢的0 ^- I! n6 _- z
但系佢話對情情愛愛無興趣
- k; P& J% P) y8 d; n' _" g所以小L唯一可以揾的人就 ...# [  f- N  h' i
iamaboyandog 发表于 2011-2-13 15:27

% S" ^4 p% k/ o3 p1 a' S: ]
# G8 k7 S$ [+ i, D8 f7 H: r9 C
. W0 q. b- x& s/ C* b   
; i0 ?1 e# V1 p) U哦...我錄出黎嘅渣畫質相信比佢都唔會要

漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:10:29 | 显示全部楼层
电影咯~寻晚播~1600话冇录7 }5 C/ b) l, o; M3 M. l) G
lovepx 发表于 2011-2-13 15:33

( H8 i2 F+ P; a3 \6 {! N4 M( X4 a8 O: ?6 X; S$ c$ B! t& h: @/ D

. A% L# f* F9 I: F   
+ i8 N+ i& ~& Y4 o) O9 I% ^應該其他錄影組成員有錄掛,遲下或者會放出都未定

漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:16:43 | 显示全部楼层
总之就~不过我好小见你录也喔~最近搞紧边套动画啊?
1 Y, Y9 s. S4 b8 S. ?- pgulliver 发表于 2011-2-13 15:32
  M3 d+ M' J& Y' A$ N5 k7 T
: b' g. ]$ D0 P* m

% P2 l/ W5 U6 _# M  z
9 e9 P+ r  l+ G# {' }, t: u發帖需要有好大嘅勇氣的,加上畫質不好發出黎怕比人笑...呢套其實系受人所托叫我幫佢錄的
- P! X' ~0 e) U) Q' a) B* ~8 g: \見反正上傳了,而且又沒其他人發咁我咪發出黎騙下分囖! a0 e% g8 t3 @# K1 u$ E+ `% E
我搞緊邊套動畫?呢個當然系商業機密啦

天使之风 发表于 2011-2-13 16:17:29 | 显示全部楼层
经典老物。。。路过支持~~~

gulliver 发表于 2011-2-13 16:23:36 | 显示全部楼层
發帖需要有好大嘅勇氣的,加上畫質不好發出黎怕比人笑...呢套其實系受人所托叫我幫佢錄的8 l2 K4 i7 Q" |( b* J$ \
見反正上 ...
! a2 P& h: ^% s/ _漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:16

( s& Y9 `! ]) `. v2 m2 j. g" ^7 a
; W4 `( B& f* T: k$ U9 ^2 z  J
' I: F# q: J% p/ S7 e. h3 \    系系~系~仲以为你有兴趣录也添~) d" R; \9 ~1 g
使唔使感神秘啊~透露小小来听下~

漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:31:54 | 显示全部楼层
系系~系~仲以为你有兴趣录也添~
- Z6 p0 d6 |! h' H7 r5 S使唔使感神秘啊~透露小小来听下~; v: n/ |. _. v# R' j
gulliver 发表于 2011-2-13 16:23

% G6 o  W/ Q5 n3 g
5 d7 C: k7 V  w1 `; ?0 a
( m6 A2 J8 L, d7 O/ _" s, c. w. y# v$ P      s, P9 V; _. ]3 f! y  D1 W$ a6 V
咁你咪講比其他人知啵 而家搞緊魔道少年

access 发表于 2011-2-13 16:37:33 | 显示全部楼层
支持先,对哩套一般

gulliver 发表于 2011-2-13 16:55:00 | 显示全部楼层
咁你咪講比其他人知啵 而家搞緊魔道少年
' i. |( s! g+ J4 s1 ?) G% `漫步雲端 发表于 2011-2-13 16:31
- s, ^& F/ l- v( i% O3 W

( A+ s- m5 b8 }
$ z# N! Q' c% Q% ]: t4 z    哦~哦~哦~原来系呢套啊~感我=住路 ~唔热都唔搞喔~我仲以为你会搞以前D添~